Zi neagră pentru Camelia Potec. Sportiva și-a pierdut tatăl

A murit Grigore Potec, tatăl Cameliei Potec

Grigore Potec s-a stins în locuința sa din cauza unui infarct. Acesta avea 67 de ani și își sărbătorise ziua de naștere în urmă cu două luni.

Pentru Camelia Potec durerea este cu atât mai mare cu cât marea sportivă nu se află în țară, la acest moment. Fosta campioană olimpică este plecată cu delegația României la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Camelia Potec este președintele Federației Române de Natație.

Grigore Potec va fi înmormântat pe 1 august. Anunțul a fost făcut de către fiul său, fratele Cameliei.

Trupul neînsuflețit va fi depus astăzi (n.r. vineri) la Capela Catedralei Nașterii Domnului din Brăila. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul din Grid, jud. Brașov, în data de 01.08.2021, la orele 13:00. Dumnezeu să îl odihnească în pace și lumină!, a fost anunțul lui Alexandru.

În 2017, Grigore Potec a fost implicat într-un grav accident rutier, după ce a lovit în plin un cal lăsat nesupravegheat. Din cauza impactului extrem de puternic, animalul a murit pe loc, iar șoferul, tatăl Cameliei Potec a fost rănit grav, a fost transportat inițial la Spitalul Județean Buzău, unde a fost stabilizat de medicii de la Terapie Intensivă, apoi a fost direcționat la un spital din Capitală.

În urma accidentului, Grigore Potec a suferit un traumatism cranio-cerebral, un traumatism toracic şi o fractură de humerus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *