Vestea tristă a dimineții! Medicii nu au mai putut face nimic

Din păcate, unul dintre muncitorii de la Petromidia, rănit în explozie și transferat ulterior la o clinică de arși din Germania, a decedat în cursul zilei de astăzi. Este o informație care îi întristează pe toți cei care au stat cu sufletul la gură în acest caz, și s-au rugat pentru ca victimele exploziei să se facă bine.

A murit unul dintre cei doi răniți de la Petromidia, transferați în Germania

Anunțul a fost făcut de către angajator. Din nefericire, decesul a avut loc în dimineața zilei de marți, 13 iulie 2021. Petromidia și-a asumat să suporte toate cheltuielile legate de spitalizarea celor doi muncitori arși, care au fost transferați la o clinică din Germania. Este al doilea deces după explozia de la Petromidia.

Cu adânc regret, vă anunțăm că în cursul zilei, unul din cei doi colegi transferați de urgență în Germania, în urma incidentului din cadrul rafinăriei Petromidia, și-a pierdut viața. Starea generală a colegului a fost una stabilă pe tot parcursul internării, transferului și a tratamentelor de specialitate. Gândurile și toată susținerea noastră merg către familia colegului decedat, a anunțat Rompetrol.

Compania a transmis că cel de-al doilea muncitor transferat pentru îngrijiri la clinica din Germania este stabil și răspunde la tratament.

Bilanțul victimelor după explozia de la Rafinăria Petromidia: doi morți și patru răniți.

În acest caz procurorii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și distrugere din culpă.

Tragedia de la Petromidia

Explozia s-a produs la Rafinăria Petromidia și a fost urmată de un incendiu la instalația de hidrofinare petrol motorină. Suflul exploziei a fost foarte puternic. Un tânăr de doar 32 de ani, soț și tată, a murit pe loc. El a fost găsit după mai bine de două ore de căutări.

În total au fost șase victime. La clinica din Germania mai este o persoană care, momentan, se află în stare stabilă și răspunde la tratament.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *