Una albă, alta neagră! Așa arată două surori…gemene! Maria și Luci, o naștere la un milion: „Când ne-a văzut, mama a rămas fără cuvinte”

Maria și Luci au câștigat la loteria genelor. Una dintre ele are părul roșcat, drept, pielea albă și fața pistruiată. Cealaltă…nu! Ei bine, cele două tinere nu numai că sunt surori, sunt chiar gemene!

În 1997, într-un orășel din Marea Britanie, medicii au adus pe lume doi bebeluși. Știa că purta în pântec două fetițe, dar în momentul în care le-a văzut întâia oară, mama lor rămas fără cuvinte. Luci avea pielea albă, moștenită de la tatăl ei, iar Maria era de culoarea ciocolatei cu lapte, copia fidelă a femeii, o mulatră cu origini jamaicane.

„Nu avea de unde să știe că suntem atât de diferite. Când ne-a văzut, a rămas fără cuvinte”, a spus Luci.

Oricine le vede pe cele două ar crede că sunt cele mai bune prietene, nicidecum rude. Nu au fost puține ocaziile în care au fost nevoite să își arate certificatele de naștere pentru a dovedi că sunt surori.

„Nimeni nu crede că suntem gemene, fiindcă eu sunt albă și Maria este neagră. Nici măcar atunci când ne îmbrăcăm la fel nu arătăm ca două surori, cu atât mai puțin ca gemene”, a adăugat ea.

Personalitățile fetelor sunt aproape le fel de diferite precum aspectul lor. Lucy este mai timidă, în timp ce Maria este sociabilă.

Luci a studiat arta și designul la Universitatea Gloucester, iar Maria a studiat dreptul și psihologia la Universitatea Cheltenham.

„Am fost în aceeași clasă în școala primară, însă nimeni nu a întâmpinat probleme în a ne deosebi. Cei mai mulți gemeni seamănă între ei, dar eu și Maria arătăm total diferit. Nici măcar nu ai spune că avem aceiași părinți”, a concluzionat Luci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *