Un tânăr polițist de la Brigada Rutieră a decedat în această seară în urma unui accident de circulație

Un tragic accident de circulație s-a produs în această seară în fața Palatului Parlamentului. În urma accidentului, colegul nostru Ionuț Negrilă, agent de poliție din cadrul Brigăzii Rutiere și-a pierdut viața.

Ionuț era în timpul liber și, în timp ce conducea o motocicletă BMW, a pierdut controlul acesteia și a intrat în impact frontal cu un autoturism care circula din sens opus.

La fața locului au ajuns de urgență echipajele SMURD care au efectuat protocolul de resuscitare, însă, cu tot efortul depus, manevrele au rămas fără rezultat, fiind declarat decesul colegului nostru.

Specialiștii criminaliști au efectuat investigarea tehnico-științifică a locului faptei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

„Incredibil, azi am vorbit cu el”, „Păcat de tinerețea lui, era un om deosebit”, „Un adevărat coleg, nu îmi vine să cred că nu mai este printre noi”, „Ionuț chiar era un coleg și un om deosebit, Dumnezeu să îl ierte”, sunt mesajele transmise de colegi și cunoscuți.

Ionuț împlinise 30 de ani.

Sincere condoleanțe familiei greu încercate și … Dumnezeu să îl odihnească în pace. 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.