Ultima Ora! Veste tristă despre mama lui Jador…

Jador, faimosul de la Survivor România 2021, este unul dintre cei mai apreciați concurenți ai emisiunii fenomen de la Kanal D,

dat fiind faptul că a ieșit favorit multe ediții la rând. Artistul a avut, în ultima perioadă, mai multe

probleme de sănătate, iar oamenii de acasă s-au îngrijorat foarte tare pentru starea lui din competiție.

Părinții lui Jador s-au speriat atunci când și-au văzut fiul căzut la pământ de durere.

Mama lui Jador a dezvăluit, în exclusivitate la Ștafeta Mixtă, că speră ca ”faimosului” să nu i se întâmple nimic rău la Survivor, pentru că este foarte greu.

„ Am făcut 20 tensiune pe loc. Mi-a fost foarte rău, dar m-a întărit Dumnezeu. Sper să nu i se întâmple ceva rău, pentru că e foarte greu.

Nu știu cât e de bine, pentru că eu știu problema lui de sănătate, în schimb îl susțin cât pot, să-i dea Dumnezeu putere și să fie acolo cu el.

E cel mai important. Eu mi-aș dori să rămână, e foarte ambițios. El cedează atunci când nu mai poate, când nu mai poate cedează singur.

Mi-e foarte greu să vorbesc despre lucrurile astea, trăiesc numai cu pastile, nu aș vrea și nu doresc nimănui să trăiască așa cum trăiesc eu.

Îl văd cât e de slab, ce păr mare are în cap”, a mărturisit Simona Dumitrache.

Mama lui Jador și-ar fi dorit să nu iasă artistul favorit
Mama cântărețului a explicat că pe Jador cel mai mult îl afectează echipa din care face parte, că nu se implică.

Simona Dumitrache spune că nu are pretenții de la fete, pentru că ele nu sunt sportive, însă băieții de la Faimoși ar putea să dea mai mult pe traseu.

„ Îl afectează în primul rând echipa. Vede că nu sunt uniți și cred că asta îl doare cel mai tare, că nu se pot înțelege ei intre ei.

Domnișoara care a intrat acum (n.r- Andreea Antonescu) este fată. Eu nici nu mă așteptam. Nu aș avea nicio pretenție la fete

să fie niște sportive, acolo trebuie să ai putere, iar ele au făcut muzică, nu sport”, a mai spus mama lui Jador.

De asemenea, mama lui Jador spune că își dorea ca altcineva să iasă favorit în locul cântărețului, că poate în acest fel nu mai existau conflicte.

„ Să știți că am fost foarte emoționată la început( n.r- să îl știe pe Jador favoritul publicului), apoi îmi doream din suflet să iasă favorit…nu știu… nu vreau să dau nume. Voiam să iasă favorit ca să iasă

conflictul ăsta dintre ei. Dar acum nu îmi mai doresc, pentru că trebuie să plece fete acasă și le elimină el (n.r- Jador).

Lumea nu îl susține că este Jador, cântăreț, ci pentru că e concurent la emisiunea asta. Cel mai mult m-a emoționat mesajul

unui medic care mi-a spus că el asculta Beethoven când intra în sala de operație, iar acum ascultă Jador.

Și mi-a zis că nu îi e rușine să o spună, pentru că este un copil extraordinar și îi dă energie la muncă”, a conchis Simona Dumitrache. scrie wowbiz.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *