Ultima Ora! Parintele Calistrat, atac dur la adresa lui Arafat: “Acest nostradamus.. Unde te trezesti domnule.

Preotul Calistrat din Iași i-a trimis un mesaj șefului DSU, Raed Arafat, în contextul discuțiilor apărute despre eventualele restricții impuse în perioada Paștelui. Unde te trezești domnule

Raed Arafat, într-o țară democratică sau într-o colonie, întreabă preotul care are numeroși urmăritori pe FB.

Preotul Calistrat, de la mănăstirea Vlădiceni-Iași, îl atacă pe șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU).

Despre Raed Arafat, preotul spune că are tupeu și că este străin de ortodoxie, conform Mediafax.

După ironie, preotul Calistrat trece la întrebări.

„Dumneata, unde te trezești domnule Raed Arafat, într-o țară democratică sau într-o colonie? Îți pare că România este un trib înapoiat de proști unde dumneata te plimbi, ca “împăratul chior în țara orbilor”?

Bună dimineața domnule Arafat! Dumneata ești cetățean străin, într-o țară majoritar Ortodoxă condusă spiritual de un Patriarh, de un Sfânt Sinod, de 50 de ierarhi ortodocși. Cum de vă permiteți, să dați directive și să stabiliți

Concluzia îi aparține: „Însă noi trebuie să fim tari și treji, nu dormind în nepăsare somnul rațiunii, așa se nasc în jurul nostru monștrii, care ne vor înghiți într-o bună zi”.

One comment

  1. SFINTE PĂRINTE, VA MULȚUMIM FOARTE MULT PENTRU CUVÂNTUL ȘI MUSTRAREA ACESTUI MULSUMAN CE FACE CUM VREA EL DIN TARA NOASTRĂ ÎMPREUNĂ SAU COMANDAT DE ȘEFUL STATULUI ROMAN KLAUS JOHANNIS WERNER ȘI GUVERNUL ROMÂNIEI. DE ACEIA ÎȘI PERMITE SA DISTRUGĂ CREDINȚĂ, SFINTELE SĂRBĂTORI. DECI ACEST INGANFAT PROSTĂNAC ESTE CONDUS ÎN MOD DIRECT DE CĂTRE PREȘEDINTELE ROMÂNIEI KLAUS JOHANNIS WERNER ȘI GUVERNUL ROMÂNIEI. ROMÂNIA SE AFLA ÎNTR O SITUAȚIE EXTRA CRITICA CONDUSA ȘI MANIPULATA DE UN MARE TRĂDĂTOR DE PATRIE. ACESTA NU TINE DELOC LA ACEASTA TARA. EL ATACA TARA/POPORUL PRIN TOATE MIJLOACELE DE A UCIDE OAMENI, DE A CHINUII OAMENII DE LA TERAPIE INTENSIVA.. LEGAȚI ȘI SEDATI PANA ÎȘI DAU ULTIMA SUFLARE. IAR DIN GUVERN, PREȘEDINTE SE FAC CA NU ȘTIU NIMIC. PENTRU ACEȘTI PĂGÂNI CE AU FURAT ALEGERILE ÎN MOD INTENȚIONAT, SFINTELE SĂRBĂTORI DE PAȘTI PENTRU EI NU REPREZINTA NIMIC. EI SUNT MASONI. AU VAGOANE DE BANI PRIMIȚI DE LA MASONERIA MONDIALA PENTRU A OMOARĂ LUMEA ÎN CHINURI GROAZNICE DE TIP NAZIST. TREBUIE RUGĂCIUNE MULTA DE LA TOȚI CREȘTINII ORTODOCȘI CA SĂ NE SCAPE BUNUL DUMNEZEU DE ACEȘTI CRIMINALI AI ROMÂNIEI. MULTA STIMA ȘI REGRETE MARI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *