Ultima dorinta a Madalinei Manole pentru tatal ei! Ce a scris in scrisoarea de adio

Drama dupa drama in familia Madalinei Manole! In urma cu 12 ani, Romania a fost zguduita la aflarea vestii ca regretata artista s-a stins din viata! La putin timp a decedat si mama regretatei artiste, iar in anul 2020 si tatal si-a dat ultima suflare, fiind infectat cu noul coronavirus.

Moartea celebrei artiste a șocat întreaga opinie publică. Mădălina Manole a fost găsită fără suflare, în baia casei, după ce a înghițit otravă comandată de pe internet. Înainte să moară, artista a scris un bilet de adio în care și-a explicat cumplitul gest. În plus, ea a adresat și o rugaminte către părinți.

„Mi-a dăruit Dumnezeu – cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu, – cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nostru, – cei mai buni si sacrificaţi părinţi din lume, – frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu! Nu le merit, nu ştiu ce să fac cu ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos! Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea!

Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu, voi toţi mă iubiţi şi mi-aţi arătat lucrul acesta mereu, tot timpul! Și totuşi eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa! Aşa gândesc eu, aşa trebuie! Cum să închei rândurile astea? Cum? Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toţi, dar şi la ce să fac să nu mai fiu!

Pui mic să rămână o perioadă la Botoşani, cu mama şi tata! Poate mă va ierta, mai târziu! Când va fi mare. Puicu meu – ai grijă de tot, atât cât poţi şi ai mei scumpi să mă ierte, atât pot să gândesc, am ajuns aici numai din vina mea! şi să-l iubească mult pe Puiu, rămâne sufletul meu pentru tot ce a făcut pentru mine, pentru sufletul lui!

Nu mă judecaţi, nu vă judecaţi dragii mei părinţi şi frate, mergeţi înainte de dragul copilului nostru şi de dragul lui Mihăiţă, vă implor! Vinde tot ce se poate vinde, casa, orice, teren, dar vreau să rămână bani pentru pui mic (şcoli), şi… pentru Mihăiţă, Marian, Mihaela”, a fost mesajul artistei, publicat la acel moment în presă.

Cine a fost, de fapt, primul sot al Madalinei Manole

Putina lume isi mai aminteste cine a fost, de fapt, primul sot al Madalinei Manole. S-a indragostit nebuneste de el si nu a vrut sa asculte de gura lumii. Era o diferenta mare de varsta intre ei, dar „Fata cu parul de foc” a crezut orbeste in cel care avea sa ii franga inima.

El a fost cel care i-a construit o cariera fulminanta si i-a compus cele mai cunoscute melodii, insa nu i-a putut fi fidel. Divortul lor cu mare scandal a aparut in toata presa vremii. Serban Georgescu si-a acuzat mai tanara partenera de viata de faptul ca l-ar fi parasit brusc, lasand in urma un bilet.

„Nu poate sa ma acuze de nimic concret. Nu sunt un sfant, dar niciodata nu am fost vagabond, alcoolic sau violent. Eu n-am stiut de divort decat cu o saptamana inainte.

Mi-a pus o hartie pe masa apoi si-a luat bocceluta si a plecat. Nici la ora actuala nu stiu ce s-a intamplat. De ce a vrut sa-mi dea personal hartia de divort si nu a trimis-o prin posta asa cum se obisnuieste?”, declara compozitorul, conform hotnews.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.