Transformare incredibila a unei mame dupa doua cezariene, in Romania! Ce s-a intamplat dupa e ….

Majoritatea femeilor, dar și bărbații care au kilograme în plus și au ambiția să slăbească, se pot trezi (mai ales dacă au slăbit mult) cu un exces de piele și grăsime, în special în zona abdomenului. Chiar cu mușchi, pielea se ridează și atârnă într-un mod dizgrațios. O beiușeancă însă, care a slăbit foarte mult cu ajutorul mișcării fizice, ura să se uite în oglindă. Și-a luat inima în dinți și a apelat un medic orădean (dr. Nistor Paul, medic specialist de Chirurgie Plastică și Estetică), care ajută oamenii să treacă cu brio de acestă mare problemă.

Beiușeancă ambițioasă

Beiușeanca, în vârstă de 41 de ani,ne-a spus că este foarte încântată după ce a apelat la acest medic și a scăpat de surplusul de piele, fiindcă nu mai suporta nici să se privească în oglindă.

Femeia are două cezariene, iar după cea de-a doua a ajuns la peste 90 de kilograme. S-a îndârjit și a făcut foarte mult sport. Câte două ore și jumătate de aerobic în fiecare zi. Mergea la sală cu o determinare de invidiat. După nouă luni, a slăbit 20 de kilograme. Dar s-a ales cu altceva: pielea de la nivelul abdomenului era mult lăsată. S-a gândit la operație, dar pandemia din anul trecut a împiedicat-o. A vrut să se opereze la Oradea și l-a găsit pe medicul Nistor Paul.
S-a prezentat la consult și a rămas uimită de modul în care doctorul știe să explice întregul parcurs intervențional.

În 4 iunie s-a operat de abdominoplastie, i s-a refăcut și ombilicul, iar acum, după o lună, e de nerecunoscut și se felicită că a decis să facă acest pas, fiindcă arată foarte bine (vezi foto).

Medicul a declarat pentru JB&Bihon că a realizat o abdominoplastie, cu excizia totală a pielii și grăsimii de la nivelul abdomenului inferior. În timpul aceleiași operații, medicul i-a reconstruit și ombilicul. Acum, spune medicul, se impune un stil de viață corect, cu multă mișcare, ce poate fi începută după șase săptămâni. Dat fiind faptul că beiușeanca a avut ambiția extraordinară de a merge la sală zilnic, e de așteptat ca acum, când spune că nu mai urăște să se privească în oglindă, dimpotrivă, îi place, menținerea greutății să fie floare la ureche pentru ea. „Încurajez pe toată lumea să facă acest pas. Domnul doctor are mâini de aur!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *