Tragedie! Sotia lui Firicel din Las Fierbinti, distrusa de durere: a anuntat ca s-a stins din viata! „E cumplit să-ți duci bărbatul, copilul, iubitul, mama pe ultimul drum, într-o pungă”

Tragedie in familia actritei Liliana Mocanu, cea care interpreteaza personajul sotiei lui Firicel din Las Fierbinti! Artista de la Pro TV a trait o adevarata drama in timpul pandemiei de coronavirus.

Actrita Liliana Mocanu este distrusa de durere! Interpreta sotiei lui Firicel din serialul Las Fierbinti si-a condus mama pe ultimul drum. Femeia a fost rapausa de coronavirus, iar actrita nu a mai fost in stare sa iasa din casa, timp de opt luni, dupa tristul eveniment.

„Mama a fost internată pe ATI Covid, în Piatra Neamţ. M-am dus ca disperata la Piatra Neamț, pentru că eu fac parte dintre acei oameni care au rămas aici, dar care au fost forţaţi să conducă pe ultimul drum persoane dragi, având Covid. E cumplit să-ți duci bărbatul, copilul, iubitul, mama pe ultimul drum, într-o pungă. Am avut un fix, ca mama mea să nu plece într-o pungă. Am cumpărat o pânză. Ultimele ei cuvinte au fost: Vino să mă iei acasă şi iartă-mă, puiu’ mamei”, a povestit actrița, izbucnind în lacrimi, la emisiunea La Măruță, de la Pro TV.

Las Fierbinti, serial fenomen in Romania

Las Fierbinti este un serial de comedie romanesc care a debutat pe Pro TV la data de 1 martie 2012 si prezinta drama dintr-un mic sat din Muntenia, Fierbinti, redenumit Las Fierbinti.

Dorel, o inima neinfricata si un actor desavarsit. E fratele mai mic, dar genial, al lui Bobita, carciumarul satului. Dorel indura orice chin, ca sa devina mare vedeta. Iar cand e pe scena, se lasa cu one-man show.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.