Tragedie în România. A murit atât de tânără, ce i s-a întâmplat… ”Drum lin spre Cer! Îngerii sā te însoteascā. Îmi pare nespus de rāu! O viata dedicata elevilor…. ”

A murit fosta şefă a Inspectoratului Şcolar Bucureşti. Aceasta a decedat subit, în timp ce era la o sală de fitness.

A murit fosta şefă a Inspectoratului Şcolar Bucureşti. Conform primelor informaţii, Ioana Mihaela Neacșu, fosta şefă a Inspectoratului Şcolar Bucureşti, ar fi făcut un AVC, care i-a provocat stop cardio-respirator, după ce a terminat o oră de sport la o sală de fitness, anunță România TV.

Fosta şefă a Inspectoratului Şcolar Bucureşti avea 52 de ani şi era membru PSD, din 2019. Ea a fost demisă de PNL la sfârșitul anului 2019.

Cei care o cunosc spun că era o persoană activă, făcea mult sport și, astfel, nu o știau cu problemă de inimă.

Ioana Neacșu a intrat în politică în anul 2008, când reușit să ocupe atât funcția de director al liceului teoretic Grigore Moisil din Capitală, cât și un loc în Consiliul local al Primăriei sectorului 6, unde a stat preț de două mandate. În 2016, Mihaela Neacșu a candidat, pe listele Alianței electorale PSD + UNPR, pentru un loc în Consiliul General al Municipiului București (CGMB), pe care l-a și obținut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *