Tensiunile sunt la cote maxime la Survivor! Concurenții au început scandalul: ”Nu ești bărbat!”

Survivor este una dintre cele mai iubite emisiuni de la noi din țară. Celebrul show a început de doar câteva zile, dar adrenalina și tensiunea deja își fac simțite prezența. Concurenții au început deja să se certe și lucrurile par că deja o iau razna între ei.

Andreea Tonciu, scandal cu CRBL

Show-ul Survivor a început doar de câteva zile, dar lucrurile au evoluat foarte repede. Faimoșii au ajuns la cuțite după a treia probă din concurs, mai ales atunci când au fost nevoiți să facă nominalizări pentru a trimite acasă unul dintre colegii lor.

Andreea Tonciu este deja cunoscută pentru stilul său excentric și faptul că este mult prea impulsivă. Aceasta nu ezită să își spună părerea ori de câte ori are ocazia sau o deranjează ceva și la fel a făcut și acum. Faimoasa l-a luat la ture pe CRBL, după ce acesta a avut o discuție aprinsă cu Roxana Ciuhulescu și a votat-o pe aceasta spre eliminare.

CRBL i-a sugerat Andreei să se mai abțină de la comentarii și să țină cont de faptul că este mai tânără decât el și ar trebui să îi poarte respect. Andreea i-a dat replica, susținând despre colegul ei, printre altele, că este pervers și că nu este capabil să respecte femeile, în condițiile în care și el este căsătorit.

”Din punctul meu de vedere, CRBL este un om dur, un egoist, mă deranjează foarte mult când spune că ne plângem. Nevasta lui nu se plânge acasă? Suntem femei. De ce nu spune chestiile astea unor bărbați, nu femeilor. Nu voi avea niciodată vreun șef în această competiție. Cine se crede șef să se creadă la el acasă”, a spus Andreea.

Xonia a fost eliminată

După ce au pierdut meciul din ediţia de luni seară, Faimoşii au fost nevoiţi să propună trei oameni pentru eliminare, așa cum este regulamentul. Roxana Ciuhulescu, Cătălin Zmărăndescu şi Xonia au fost propuşi în primul consiliu.

Xonia a fost cea eliminată, după ce mai mulți coechipieri au votat-o. Blondina a izbucnit în lacrimi și nu putea crede că trebuie să își ia la revedere și să plece din show, dar prezentatorul a încercat să o încurajeze.

“Xonia, ai arătat că poți să-ți ajuți echipa, că vrei! Ai intrat în acest consiliu de eliminare cu un zâmbet. Pentru toate acestea îți spun: Rămas-bun și succes în toate proiectele tale. Ai arătat că ești o supraviețuitoare chiar dacă tu părăsești prima competiția”, i-a spus prezentatorul Daniel Pavel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.