Sunt Ioana si am 21 de ani. Sunt intr-o relatie de 4 ani şi 3 luni cu un băiat. Problema e că n-am facut dragoste niciodată. Mi-a fost teamă sa…

Am o mica problemă. Am 21 de ani şi am o relaţie de 4 ani şi 3 luni cu un băiat. Problema e că n-am facut dragoste niciodată. Mi-a fost teamă. Şi el a insistat foarte mult, el având 24 de ani. Ne înţelegem foarte bine, dar asta ne-a facut să ne distanţăm. Ce sfat mi-ai da?

Adela răspunde:

Draga mea, Înțeleg că ai așteptat câtă vreme nu aveai încă 18 ani, că ai așteptat să-l cunoști mai bine, să capeți încredere în el… dar deja ai 21 de ani. Dacă aș fi în locul lui, după atâta așteptare aș începe să-mi pierd speranțele. Nu e de mirare că a luat distanță. Dacă nu v-ați propus să vă căsătoriți, dacă nu ești genul care vrea să se mărite virgină, te întreb: ce mai aștepți? Pe de altă parte, să știi că e foarte greu să te abții când ești un tânăr de 24 de ani. Nu vreau să te stresez, dar… Poate că a luat distanță din cauză că a găsit pe cineva care nu-l mai pune să aștepte. În ziua de azi, nici nu ar fi greu. Trebuie să-ți redefinești noțiunea de ”relație”, pentru că ceea ce descrii tu că a fost relația voastră în ultimii trei ani și ceva a fost doar o prietenie, nu o relație de cuplu. Relația de cuplu începe atunci când cei doi fac și dragoste, nu doar se înțeleg bine împreună. Dacă eziți și tot ai mai aștepta, poate că nu e el ”acela” care să te convingă, poate că tu, în adâncul inimii, îți dorești ceva mai bun. Dacă este așa, profită de această ”distanță” ca să spui lucrurilor pe nume. Cu siguranță că nu e el singurul băiat din univers.

Leave a Reply

Your email address will not be published.