Sunt gemene identice si s-au casatorit cu gemeni identici. Nu doar atat! Au si ramas insarcinate in acelasi timp. Nimeni nu a mai pomenit asa ceva

Gemenele identice Brittany și Briana Deane s-au căsătorit cu un alt set de gemeni și sunt însărcinate acum în același timp.

Brittany și Briana Deane, în vârstă de 33 de ani, din Virginia, și-au petrecut viețile împreună și au trecut prin toate marile etape împreună.

Femeile s-au căsătorit cu un alt set de gemeni identici, Josh și Jeremy Salyers, în vârstă de 35 de ani și, acum, sunt însărcinate în același timp.

Mai mult, surorile și soții lor trăiesc toți în aceeași casă, scrie Daily Mail.

Ce obiceiuri neobișnuite au Brittany și Briana, gemenele identice

Brittany și Briana s-au îmbrăcat în rochii similare cu cea a Frumoasei Adormite și au anunțat celor 84 de mii de urmăritori pe care îi au pe Instagram că Brittany și Josh urmează să aibă un băiețel, în timp ce Briana și soțul ei preferat să țină secret genul bebelușului lor pentru moment.

Alături de imagine, gemenele au scris: ”Suntem extrem de încântate să avem un mic băiețel în familia noastră…și numărăm zilele până când vom afla sexul bebelușului numărul 2!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *