Suferința Care l-A Marcat Viața Lui Connect-R. Noi Am Mai Avut Un Copil Care A Murit”

Connect-R este un artist plin de viață, care nu face decât să aducă bucurie în sufletele fanilor. Tocmai de aceea, nu multă lume știe că familia lui a trecut printr-o durere de nedescris în urmă cu mulți ani, înainte ca artistul să se nască.

Ai trimis Azi la 15:51

Connect-R, Tn virsti de 37 de ani, s-a niscut ntr-o familie iubitoare, care l-a primit cu brațele deschise. Părinții lui au muncit din greu pentru a-l face mare și pentru a-l vedea omul care este astăzi. In plus, el a fost totul pentru ei, mai ales că înainte ca el să vină pe lume, părinții ui au pierdut un copil. Fratele lui Connect-R avea șapte luni când s- a stins din viață. Micuțul a avut probleme de ;instate si din cauzi ci medicina nu era atât de avansată ca în prezent, copilul nu a mai putut h salvat. Părinții lui au suferit :norm, astfel că atunci când Connect-R s-a născut totul a fost ca o minune în viața lor. n urmă cu ceva timp, Connect-R și părinții ui au fost invitați într-o emisiune tv, acolo inde au povestit despre drama prin care au trecut.

Ai trimis Azi la 15:52

,,Noi am mai avut un copil care a murit… Copilul pe care l-am pierdut era primul nostru copil, avea șapte luni când a murit. A făcut o enterocolită acută, pe vremea aia nu era medicina avansată ca acum. S-a născut si cu probleme grave la inimă, avea găuri… Când s-a născut Connect-R a fost o minune dumnezeiască!’: a spus mama artistului la o emisiunetv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *