Sucul de mere cu scorțișoară te ajută să slăbești și te energizează

Pe lângă un regim de viață sănătos, cu mese echilibrate și alimente cu puține calorii, îți poți stimula pierderea în greutate cu ajutor acestei băuturi care va topi grăsimile și te va încărca cu energie!

Suc de mere cu scorțișoară

Merele se numără printre alimentele cele mai indicate în timpul dietei deoarece au un conținut ridicat de fibre, în special pectină, care-ți oferă o senzație de sațietate de lungă durată. De asemenea, aceste fructe sunt bogate în apă și vitamine, care-ți vor oferi porția zilnică de energie. Pe de altă parte, scorțișoara poate fi considerată ingredientul minune pentru pierderea în greutate. Ea îți va accelera metabolismul, pentru a arde mai repede caloriile.

Ai nevoie de:

  • 2 mere
  • 2 batoane de scorțișoară
  • 1 litru de apă

Descojește un măr, îndepărtează-i cutia de semințe și cotorul și taie-l felii. Pune-le într-un vas și zdrobește-le cu o lingură, având grijă ca acestea să lase cât mai mult suc. Toarnă sucul în apă, adaugă batoanele de scorțișoară și amestecă. Scoate cutia de semințe de la celălalt măr, dar nu-l descoji, taie-l cubulețe și pune-l în apă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.