Sorin Bontea, un tătic de nota zece! Mesaj emoționant adresat fiicei: “Bucuria unui părinte”

Pe lângă faptul că este unul dintre cei mai apreciați jurați și chefi din România, Sorin Bontea nu uită să fie tătic! Ce mesaj emoționat i-a adresat câștigătorul de la ”Asia Express” fiicei sale?

Chiar dacă este prins de fiecare dată cu diferite treburi, Sorin Bontea nu uită de cea mai importană persoană din viața lui, Miruna.

Își iubește nespus de mult fiica și o susține în tot ceea ce face, mai ales că tânăra are de gând să-i calce pe urme în arta culinară.

Și cum este un tătic de nota zece, Sorin Bontea a decis să-și surprindă plăcut frumoasa fiică. Direct pe contul de Instagram,

juratul de la ”Chefi la cuțite” a postat mai multe fotografii alături de Miruna, însoțite de un mesaj de-a dreptul emoționant.

Celebrul chef a afirmat că nu există bucurie mai mare pentru un părinte decât atunci când își vede copilul mândru de el.

”Bucuria unui părinte atunci când își face copilul mândru este nemăsurată! Miruna, susținătorul meu nr 1!”, a scris Sorin Bontea pe Instagram.

La doar câteva minute de la postare, reacțiile fanilor au început să apară, întrecându-se în comentarii care mai de care mai frumoase.
”Frumusețe de copila!!! Sa va trăiască!!!!/ Sunteti minunați /  Semănați foarte bine!/ Cel mai frumos sentiment/ Vaiii ce va seamănă! Mândria unui parinte/ Un tata de 10”, au fost doar o parte dintre comentariile internauților. scrie spynews.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *