Sorin Bontea, mândru de fiul lui. Cum arată și cu ce se ocupă Iulian, la 24 de ani Citeşte întreaga ştire: Sorin Bontea, mândru de fiul lui. Cum arată și cu ce se ocupă Iulian, la 24 de ani

Sorin Bontea se laudă întotdeauna cu reușitele lui pe plan profesional, dar de data aceasta a făcut o excepție și a surprins cu unele dezvăluiri legate de viața personală. E tare mândru de Iulian, băiatul lui în vârstă de 24 de ani. Chiar astăzi, juratul emisiunii „Chefi la cuțite” a publicat pe contul său oficial de Instagram mai multe imagini cu fiul său, Iulian. Tânărul a moștenit trăsăturile de la tatăl lui și îi seamănă izbitor.

La cei 24 de ani, Iulian este pasionat de sport, de raliuri și preferă să stea cât mai departe de luminile reflectoarelor. „Sunt un tată mândru”, a notat Sorin Bontea pe Instagram. În fotografiile postate de Iulian Bontea pe Instagramul lui se poate observa că tânărul a urcat pe podium, a ocupat locul doi la „Cupa Logan”, etapa 3.

baiatul lui dorin bontea 1

baiatul lui dorin bontea 2

Postarea lui Sorin Bontea de pe Instagram a strâns mai bine de 24.000 de aprecieri și o mulțime de reacții pozitive din partea urmăritorilor. „Felicitări! Vă seamănă bine”, „Să fie sănătos și fericit toată viața”, „Felicitări, mult succes în continuare!” sau „Felicitări, chiar poți să fii un tată mândru. Ai doi copii minunați, să îți trăiască și să fiți sănătoși”, au fost doar câteva dintre mesajele fanilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *