Semnificația ascunsă a pozelor cu Kate Middleton, pe care Casa Regală Britanică le-a publicat în ziua în care ducesa a împlinit 40 de ani

Pe 9 ianuarie 2022, în ziua în care Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, a împlinit 40 de ani, Casa Regală Britanică a dat publicității 3 fotografii noi cu soția Prințului William. Imaginile au fost surprinse de fotograful Paolo Roversi și au stârnit numeroase intrigi în mediul online. De ce două dintre fotografii sunt sepia și doar una este color? De ce Kate poartă o rochie modernă în fotografia color și unele rupte parcă din istoria Casei Regale Britanice în celelalte două? Fanii monarhiei au lansat numeroase ipoteze în mediul online, însă în cele din urmă toată lumea a ajuns la o concluzie clară – cele 3 imagini cu Kate Middleton, date publicității de Casa Regală, portretizează chiar istoria monarhiei britanice- trecutul, prezentul și viitorul.

Poza în care Kate este surprinsă din profil amintește de portretele reginelor din trecut, cum ar fi Elisabeta I a Angliei, una dintre cele mai cunoscute figuri feminine din istorie. Fotografia aduce totodată și un tribut Prințesei Diana, deoarece în centrul imaginii se vede celebrul inel al regretatei Prințese de Wales, inel pe care Prințul William i l-a oferit lui Kate Middleton cu ocazia logodnei.

Cea de-a treia și ultima fotografie, cu Kate Middleton îmbrăcată într-o rochie roșie, modernă, ar semnifica viitorul Casei Regale Britanice și viitorul lui Kate, în calitate de Regină consoartă. Aceasta a cucerit deja inimile tuturor și are toată susținerea Reginei Elisabeta a II-a, ca viitoare figură feminină a monarhiei britanice, mai ales după ce Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la titlurile regale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.