SELLY NU A REUȘIT SĂ ÎȘI RECUPEREZE PERMISUL DE CONDUCERE. CUM AU MOTIVAT JUDECĂTORII RESPINGEREA APELULUI ARTISTULUI

Selly a încercat în instanță, fără succes, să își recupereze carnetul de conducere, suspendat de poliției din timp 90 de zile, pe motiv că a condus cu 189 km/h pe autostradă.

În motivare, judecătorii precizează că vloggerul nu și-a argumentat în nici un fel, cu vreo probă, afirmația că nu a circulat cu viteza înregistrată de radar, în condițiile în care acesta nici măcar nu a specificat ceva în acest sens în procesul verbal pe care l-a semnat și unde avea ocazia să facă unele obiecții.

În același timp, instanța a considerat că gestul de a circula cu o viteză atât de mare reprezintă ”un grad ridicat de pericol social”, scriu jurnaliștii de la Wowbiz

„Astfel, judecătorul fondului a constatat în mod corect că fapta săvârșită de apelant prezintă un grad ridicat de pericol social, din cauza urmării care s-ar fi putut produce, lipsa unei urmări concrete a faptei nefiind un argument pentru reindividualizarea sancțiunii, aceasta fiind o contravenție de rezonanță socială sporită”, se arată în motivarea tribunalului.

A recunoscut fapta doar pe Youtube

Imediat după ce a fost prins, Selly și-a recunoscut vinovăția, însă a explicat că polițiștii de la rutieră au venit cu ideea de a da instituția în judecată.

Selly dezvăluia atunci că s-a împrietenit cu polițiștii care i-au întocmit proces verbal iar aceștia chiar l-au rugat să le facă un filmuleț pentru copiii lor prin care să-i salute și să le transmită un mesaj.

„Cât timp am făcut etilotestul și drugtestul, ambele negative, m-am împrietenit cu polițiștii, am început să povestesc despre misiunea mea de a schimba educația din România, despre vloggurile pe care le fac.

(…) Că noi, împrietenindu-le, le-am zis: ”sincer vă spun, faceți lucrul corect că-mi luați permisul, dar mă puneți într-o situație foarte nasoală pentru că eu am foarte multe drumuri de făcut, călătoresc foarte mult cu mașina și acum va trebui să vin cu tata pentru că trebuie să mut lucruri de la Craiova la București”. Și ei mi-au zis: ”fă, tată, contestație…

Faci contestație, stai liniștit, mai ai un an de zile de permis, relaxat și după aia, când o să ai o perioadă mai puțin aglmoerată, pierzi contestația și stai și tu 3 luni fără permis”. Și eu am zis: ”Bă, aveți dreptate”. Deși nu e corect să faci contestație atunci când tu știi că ai greșit, a povestit atunci Selly pe contul lui de Youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *