Se vor majora sau nu alocațiile copiilor în acest an? Anunțul premierului Florin Cîțu

Premierul Florin Cîțu a dezvăluit ce se va întâmplat cu alocațiilor copiilor, după ce la începutul anului acestea au fost majorate cu 20%.

De asemenea, premierul României a declarat că celelalte propuneri veneau din partea PSD.

Vestea majorării alocațiilor copiilor i-a bucurat pe români, iar la începutul anului 2021 acestea au crescut cu 20%. În acea perioadă s-a discutat despre o nouă majorare, tot cu 20%, ce ar fi trebuit să aibă loc începând cu luna iulie sau august. Ei bine, premierul Florin Cîțu a dezvăluit ce se va întâmpla cu acestea și cum rămâne cu propunerile discutate în Parlament.

Florin Cîțu a anunțat că nu se vor majora alocațiile în perioada următoare
Astfel, în urma anunțului făcut de Florin Cîțu, alocațiile nu vor mai fi majorate în următoare perioadă din cauza faptului că la începutul anului acestea au fost deja mărite, iar celelalte propuneri au venit din partea PSD. Premierul României îi încurajează pe membrii coaliției să programul de guvernare și obiectivele lor.

„Aici nu va trebui să existe niciun fel de discuţie, bugetul a fost aprobat şi alocaţiile au crescut la începutul anului cu 20%, este ceea ce avem în buget în acest moment, este un amendament care a trecut în Parlament, celelalte propuneri erau propuneri care ţin de PSD. Mă aştept ca membrii coaliţiei să susţină programul de guvernare al acestei coaliţii, să susţină obiectivele pe care ni le-am asumat în faţa partenerilor noştri internaţionali şi nu să susţină legi ale PSD”, a declarat Florin Cîţu, citat de news.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.