S-au despărțit civilizat, iar Elena Băsescu spunea că nu regretă căsnicia cu Bogdan. La cinci ani de la divorț, fostul soț al brunetei rupe tăcerea. Uluitor ce a făcut public Syda: „Ne…”

Syda, pe numele său real Bogdan Ionescu, a vorbit despre căsnicia sa cu Sheila, dar și despre relația actuală cu Elena Băsescu. Cei doi au divorțat în urmă cu cinci ani și, potrivit lui Syda, se înțeleg de minune, mai ales că au împreună doi copii de crescut.

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu, alias Syda, s-au căsătorit în 2012, dar patru ani mai târziu au divorțat. Despărțirea a fost una amiabilă, fără scandal și rufe spălate în public, iar divorțul a avut loc la notar. Cei doi copii ai cuplului au rămas în grija Elenei, care a anunțat separarea pe rețelele de socializare.

Cu puțin timp înainte de Paște, Syda a acordat un interviu în care a vorbit atât despre relația sa cu cei doi copii, cât și despre cea cu mama lor, dar și căsnicia cu Sheila.

Ca de fiecare dată, petrecem Paștele acasă, în familie, alături de părinți.Timpul petrecut împreună e cel mai frumos cadou pe care ni-l putem face. Cei mici au primit deja o parte din cadouri, în avans, de la bunici. Săptămâna viitoare plecăm, cu toții, în vacanță, în Turcia, este cadoul nostru pentru ei.

Sheila le citește mereu povești când sunt cu noi, iar Sofia, la rândul ei, începe să fie pasionată de citit, așa ca ne-am înarmat’ cu cărți și cu jucării de plajă. Traian, fiul meu, joacă fotbal, iar cerința lui pentru Iepuraș a fost să primească echipamente noi de sport’, a afirmat Syda pentru Playtech.ro, înainte de Paște.

Ce relație este acum între Elena Băsescu și Syda

La aproape cinci ani de la divorț, Syda are numai cuvinte de laudă la adresa fostei soții și a mărturisit că relația lor actuală este una cum nu se poate mai bună. Se străduiesc să fie cei mai buni părinți pentru copiii lor și să păstreze o relație nu doar civilizată, ci chiar de amiciție.

Relația pe care am cu Elena e extraordinară. Amândoi avem aceleași priorități și anume copiii pe care îi avem împreună: Sofia Anais și Traian Jr.

Ne înțelegem de minune și la program, pe lângă miercurile și cele două weekenduri pe lună, pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și mini-vacanțele acestora, perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, în funcție de activitățile celor mici, cum ar fi înot, ski, balet’, a mărturisit fostul soț al Elenei Băsescu.

Bogdan „Syda” Ionescu, pregătit pentru al treilea copil

Fostul soț al Elenei Băsescu a mărturisit că vrea să devină tată pentru a treia oară. Syda s-a recăsătorit anul trecut cu Sheila Giafer. Soția acestuia este de origine turcă, iar Syda a afirmat că își dorește o viață plină de liniște alături de Sheila, cu care dorește să aibă un copil.

Ne dorim un copil, dar acum când o să vină barza, noi îl așteptăm!’, a mai adăugat Bogdan Ionescu.

Ce spunea Elena Băsescu despre motivul divorțului de Syda

După divorțul de Syda, Elena Băsescu a acordat un interviu revistei VIVA! în care a abordat și motivele care au dus la despărțirea de tatăl a doi dintre copiii săi.

„Decizia am luat-o, în primul rând, cu gândul la cei mici. Nu cred că ar fi fost bine să trăiască într-o casă în care mama şi tata nu se mai în­ţelegeau. E mai bine că s-a întâmplat acum, când sunt foarte mici, pentru că experienţa este mai puţin traumatizan­tă şi nu au avut foarte mult timp să-i asocieze pe mama şi pe tata împreună.

De dragul lor, eu şi Bogdan am decis să ne separăm. Nu am mai putut face compromisuri majore. Nu am vrut să falsific nici ideea de iubire şi nici pe cea de familie pentru ei. Cel mai bine este să fim cinstiţi pentru copiii noştri.

A fost o decizie pe care am luat-o în urmă cu mai multe luni, cântărită şi în­toarsă pe toate părţile. Am realizat foarte realist că lucrurile nu se vor îm­bunătăţi şi că, pentru toată lumea, e mai bine să ne despărţim. Iar când ai sprijinul necondiţionat al părinţilor, aşa cum sunt eu norocoasă să îl am, decizia nu este atât de dificilă pe cât ar putea să pară din exterior.

Oricum, cu bune şi rele, nu regret căs­nicia mea cu Bogdan, care a durat fix patru ani, pentru că în urma ei s-au născut Sofia şi Traian Junior, cele mai frumoase cadouri pe care le-am primit de la viaţă’, povestea Elena în 2016 pentru VIVA!.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *