„S-a oprit în timpul partidei de amor și mi-a spus că nu mai are chef” Citeşte întreaga ştire: Adela vă sfătuiește în sex și iubire. „S-a oprit în timpul partidei de amor și mi-a spus că nu mai are chef”

Dragă Adela, Delia: „Nu mă pot descarcă tuturor așa că am ales să o fac la ține. Cred că m-ai putea ajută cu o părere. Sunt într-o relație de aproape 6 luni de zile cu iubitul meu. Simt că scârțâie puțîn relația, nu mai este comunicativ cu mine cum era odată, ne vedem din ce în ce mai rar din cauza faptului că el are două locuri de muncă, așa că ne vedem odată/de două ori pe săptămâna, seară, la el. Nimic mai mult. Rareori ieșim pe undeva și tot eu vin cu inițiativa. Am avut și momente de „pauză”, cum spune el (el a vrut pauzele pentru a se liniști, să aibă liniște), și poate și pentru că se simțea de fiecare dată prost atunci când îi spuneam ce mă deranjează,el o lua prea in serios, avea impresia că eu vreau să îl schimb pe el că persoană, dar nu era așa. Aseară, poate pare ciudat cum sună, dar înainte de a termină sexul, el mi-a spus că nu mai are chef de sex și s-a oprit. M-am simțit prost. Și l-am întrebat de ce, același răspuns mi l-a dat și nu a mai vorbit cu mine după aceea. Dintr-odată. Nu știu ce să fac. Îl simt indiferent, am încercat să vorbesc cu el despre lucrurile astea, dar se supără și vine cu aceeași afirmație> „asta sunt eu, cine mă iubește, mă iubește așa”. Încerc să fiu indiferență, dar am nevoie de un sfat, te rog.” Mulțumesc!

Adela răspunde:

Dragă Delia, Dacă el după nici șase luni îți face asemenea figuri, ce-o să mai facă după șase ani? Dacă deja nu mai are chef, nici n-o să mai aibă. Din păcate, acest bărbat dă semne clare că nu te iubește, prin urmare nu știu dacă mai merită să-ți bați capul cu el. Cum zice el că ”cine mă iubește, mă iubește și așa”, poți să spui și tu. Și tu ai dreptul să ai nevoi și dorințe, și tu ai dreptul – la fel ca și el – să ai sau să nu ai chef de anumite lucruri. Dacă nu poți să te simți fericită și împlinită cu el, pentru ce ai mai rămâne în această relație? Bine că nu locuiți împreună, așa te poți ”da la fund”, ca și cum el nici nu ar exista. Nu-i mai răspunde la telefon, în niciun caz nu-l căuta tu. Lasă-l pe el să ia inițiativa, dacă mai e în stare de așa ceva. Nu e el singurul bărbat de pe pământ, n-ai niciun motiv să te milogești de el. Dacă vei învăța să trăiești în armonie cu tine însăți, cu siguranță vei găsi pe cineva cu care să te potrivești mult mai bine. Dacă nu, cel puțin nu vei mai suferi că-și bate joc de tine nimeni. Concentrează-te asupra pasiunilor tale, fă lucrurile pe care ți le dorești. Îngrijește-te, fă-ți prieteni în care să poți avea încredere, bucură-te de viață, nu mai sta după oameni care nu te merită.
Citeşte întreaga ştire: 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *