Roxana Iliescu, mărturisiri cutremurătoare la doi ani de la moartea Cristinei Țopescu: „În ultima discuție, mi-a făcut o promisiune”

Roxana Iliescu a făcut mărturisiri cutremurătoare la doi ani de la moartea Cristinei Țopescu. Cele două au fost foarte apropiate, astfel că încă îi simte lipsa regretatei jurnaliste. Cea dintâi a povestit cum a decurs ultima lor discuție și ce promisiune i-a făcut fiica lui Cristian Țopescu înainte să se stingă din viață. Iată confesiunea vedetei!

Roxana Iliescu a făcut o serie de mărturisiri cutremurătoare la doi ani de la moartea Cristinei Țopescu. Pe data de 12 ianuarie 2022 se împlinesc exact doi ani de când, din păcate, regretata jurnalistă a părăsit această lume. Abia acum a ieșit, însă, la iveală ce promisiune i-a făcut fiica marelui Cristian Țopescu fostei sale colege de breaslă, înainte de a se stinge din viață.

Cristina Țopescu a fost una dintre cele mai apreciate jurnaliste din România. A fost iubită de mii de oameni din întreaga țară, fani și foști colegi de breaslă care au respectat-o pentru tot ceea ce a însemnat ea ca om. A avut o relație apropiată cu buna ei prietenă Roxana Iliescu, iar cea din urmă face acum dezvăluiri nebănuite, la doi ani de la moartea fiicei comentatorului sportiv.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.