Rar mai vezi așa ceva! Angela Rusu, însărcinată în același timp cu fiica ei! Cântăreața a născut ieri și a ales un nume superb pentru fetiță, iar în urmă cu câteva zile a devenit și bunică!

Angela Rusu a anunțat pe rețelele de socializare că va naște astăzi. Cântăreața de muzică populară a dezvăluit și care va fi al doilea prenume al fetiței ei.

Astăzi este o zi plină de emoții pentru Angela Rusu. Solista de muzică populară va deveni mamă pentru a treia oară, la vârsta de 46 de ani. Aceasta va naște prin cezariană la o maternitate din Cluj-Napoca.

„Azi, cu ajutorul lui Dumnezeu, voi aduce pe lume minunea noastră, Maria Anais (Măriuca)”, a scris ea în dreptul imaginii postate pe rețelele de socializare.

„Încă de la început nu s-a pus problema de naștere naturală, din cauza vârstei. Medicii mi-au zis că nu se riscă, chiar s-au minunat cum am putut să duc atâta, 37 de săptămâni, la vârsta mea. Eu am născut natural ambele fete, dar am mai avut două sarcini extrauterine. Nu mi-e teamă de tăietură, mă refac rapid, plus că sunt luptătoare, nu mă las.

Mă vor ajuta tăticul și socrela. Noi trei. Apoi când vor începe cântările, îmi voi lua bonă. Oricum nu îmi fac griji de niciun fel. Vreau să mă concentrez pe această emoționantă întâlnire”, a spus Angela Rusu pentru Click.

Angela Rusu, mamă și bunică în același an

Artista a dezvăluit că este însărcinată în luna ianuarie. Aceasta mai are două fiice, Larisa (25 de ani) și Rebeca (18 ani). În aceeași perioadă a aflat că în 2021 va deveni și bunică.

„Trăim bucuria la dublu. Anul acesta voi fi şi bunică, şi mamă. Larisa este însărcinată cu cinci săptămâni înaintea mea. Eu voi naşte în iunie, la început, iar ea, în aprilie-mai, va naşte natural. Fiicele noastre vor creşte şi se vor putea juca împreună”, declara vedeta în urmă cu câteva luni.

În data de 9 mai, Angela Rusu a publicat prima imagine cu nepoțica ei, Alice.

„Cel mai intens și frumos sentiment, să fii BUNICĂ. Te iubim mult de tot, ALICE”, a scris acesta în dreptul fotografiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.