Primele reacții Pro TV după ce și-a anunțat plecarea! Reamintim că Florin Călinescu și Andreea Esca sunt cei care au fost angajați ai televiziunii încă de când a fost fondată

Știre neașteptată duminică noapte din partea lui Florin Călinescu, care a publicat pe pagina personală de Facebook anunțul că nu va mai fi văzut la Pro TV.

Călinescu „a aruncat bomba”, însă nu a dat detalii despre plecarea sa, făcând referire doar la colaboarea cu actualul management al stației de televiziune.

“Cu oarecare părere de rau, vă anunț că renunț la colaboarea cu actualul management al PRO TV. Deci, si la” Românii au talent. Detalii, mai încolo. Vorbesc ca fondator. 1 dec. 1995”, a fost mesajul actorului, postat pe Facebook.

Reacția Pro TV la plecarea lui Florin Călinescu

“Nu putem comenta cu privire la postarea făcută de domnul Florin Călinescu, pe pagina lui personală de Facebook. Ca în fiecare an, este perioada negocierilor pentru membrii juriului Românii au talent. Odată ce acestea se vor încheia, publicul emisiunii se va bucura de începerea filmărilor pentru un nou sezon al celui mai iubit show de entertainment din România”, au transmis, pentru CLICK, reprezentanții PRO TV.

Florin Călinescu a fost juratul emisiunii Românii au Talent din 2015, înocuindu-l pe Bebe Cotimanis.

“Am dat concurs și, dintre mai mulți concurenți, m-am mirat și eu că am avut această ocazie. Talentul meu este să vorbesc oamenilor. Mi-a fost dor de oamenii cărora mă adresam. Ma întrebau pe stradă ce fac și când revin. Românii au mai mult talent decât alte popoare. Nu am putut să refuz invitația “, declara Florin Călinescu, la acel moment.

Florin Călinescu a prezentat “Ora șapte, bună dimineața” (1996), “Chestiunea zilei’ (1996-2000) sau “Procesul etapei” (2003).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *