Presa din România, în doliu. Zi neagră pentru mass-media… S-a stins la doar 41 de ani, cumplit ce a pățit

Din păcate, încă o veste tristă pentru lumea presei din România. S-a stins din viață, într-un mod fulgerător, jurnalista Andreea Budică. Avea doar 41 de ani și a făcut un accident vascular cerebral. Vestea tristă vine la doar câteva zile distanță de moartea ziaristului Alin Bogdan care avea 43 de ani.

Doliu în presa din România

Andreea Budică a murit din cauza unui accident vascular cerebral. Jurnalista avea 41 de ani. Anunțul trist al dispariției ei dintre noi a fost făcut de către fostul jurnalist Cristian Vasilcoiu.

Andreea Budica s-a stins la doar 41 de ani, din cauza unui AVC! Am rămas fără cuvinte! Aveți grijă de voi, prieteni! Dumnezeu să te odihnească, Andreea!, a fost mesajul lui Cristian Vasilcoiu.

Cei care o știau pe jurnalista Andreea Budică nu au putut să creadă că este adevărat, că aceasta a murit fulgerător.

Doamne, nu pot să cred! Era așa plină de viață, avea atâta energie, făcea sport!

Dumnezeu să îi odihnească sufletul!

Nu se poate așa ceva, colega mea …..Refuz sî cred. Dumnezeu să o primească în Împărăția Sa în sfântă zi de sărbătoare.

Doamne, numai vești proaste zilele astea..

A murit fostul jurnalist Alin Bogdan. Avea 43 de ani

O altă veste tristă pentru lumea presei din România a fost cea care a anunțat decesul fostului jurnalist Alin Bogdan. Acesta avea 43 de ani și lucrase în mass-media mai bine de 10 ani, la mai multe publicații.

Soția sa, Sidonia, și ea jurnalistă, a fost cea care a făcut publică dispariția lui Alin Bogdan.

Soțul meu, Alin Bogdan, a plecat lângă Dumnezeu. De lângă Domnul, își va veghea și iubi fetița, a scris Sidonia Bogdan, pe pagina de socializare.

Alin Bogdan și-a început cariera în presa din România în anul 1998, ca redactor pe partea politică, la ziarul Adevărul. Din anul 2006 a început să facă consultanță politică și a lucrat cu mai mulți politicieni mari din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *