Pilotul Daniel Onoriu a fost detubat: „Nu este mort, doctorii fac tot ce pot. Doar rugăciunile îl mai pot ajuta”

Estera Onoriu, mătușa pilotului de curse, Daniel Onoriu, a vorbit despre starea în care se află în acest moment nepotul său. Fiica regretatei Gabi Luncă și-a pus toată încrederea în mâinile lui Dumnezeu și speră să se întâmple o minune, iar Daniel să se trezească din comă.

Estera Onoriu, rugăciuni pentru Daniel Onoriu: „Nu este mort!”

Familia pilotului de raliuri încearcă să își păstreze speranța și se roagă ca, în curând, Daniel Onoriu să dea semne de recuperare. După ce au apărut speculații conform cărora șansele de supraviețuire ale pilotului sunt minime, fiica lui Gabi Luncă a explicat cum stau lucrurile, de fapt.

În exclusivitate, pentru FANATIK, mătușa lui Daniel Onoriu a mărturisit că doctorii încearcă să facă tot posibilul pentru a-l trezi din coma indusă în care se află, iar pilotul beneficiază de cel mai bun tratament. Estera Onoriu este de părere, însă, că rugăciunile și o minune îl mai pot pune pe picioare pe nepotul său.

Este de atâta timp în comă, dar este în viață. Nu este mort! Este în viață și doctorii fac tot ce pot pentru ca lui să îi fie bine. Are parte de cel mai bun tratament, de cea mai bună aparatură și de cei mai buni medici. Doar rugăciunile îl mai pot ajuta acum.”, ne-a declarat Estera Onoriu.

Rebeca Onoriu: “Nu mai este intubat, este sedat, dar în stare critică”

Și Rebeca Onoriu, mătușa lui Daniel Onoriu, a făcut dezvăluiri despre starea critică în care se află pilotul și a declarat că, deși nu mai este intubat, ci sedat, numărul leucocitelor din corp nu se stabilizează, chiar dacă acesta este supus unui tratament cu antibiotice.

De câteva zile nu mai este intubat, este sedat, i s-a micșorat cantitatea de sedare. Da, (n.r. este o veste bună), dar se confruntă cu septicemie, are două abcese de puroi care sunt imposibil de găsit, este pe tratament de antibiotice indicat de doctoral Streinu Cercel, căruia țin să îi mulțumesc public în numele familiei Onoriu și numărul leucocitelor care oscilează, când cresc, când scad de la o zi la alta. Este încă în stare critică.

Situația nu este una roz, însă tragem nădejde ca fiecare zi care trece să fie spre vindecarea lui Daniel. Fratele meu este cel care stă încă de dimineață de vorbă cu medicii și ne dă și nouă raportul. Sunt 38 de zile de la intervenție. Acum este mai echilibrat față de acum o lună de zile. Însă el a fost grav, foarte grav și cam așa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *