Oana Roman și Ileana Badiu îl atacă dur pe ÎPS Teodosie: „El poartă pantofi Prada, jignește femeile, blesteamă enoriașii, are condamnări penale, amenință!”

Oana Roman și Ileana Badiu îl atacă dur pe ÎPS Teodosie. ÎPS Teodosie este un personaj extrem de controversat în ultima perioadă, inclusiv în rândul vedetelor. Inițial, Ileana Badiu a făcut o serie de declarații în care îl acuză pe acesta de luare de mită. Ulterior, și Oana Roman a decis să spună public ceea ce gândește la adresa lui, după afirmațiile pe care acesta le-a făcut chiar de Bobotează. Iată ce au avut de spus cele două!

Oana Roman este una dintre cele mai vocale persoane din showbizul românesc. Aceasta și-a spus de fiecare dată punctul de vedere, indiferent de subiectul discuției. De această dată, atât ea, cât și Ileana Badiu au venit cu atacuri dure la adresa Înalt Prea Sființitului Teodosie. Fiica lui Petre Roman s-a arătat deranjată de ceea ce Arhiepiscopul Tomisului a declarat chiar de Bobotează, iar Ileana Badiu a povestit o experiență prin care a trecut din cauza ÎPS Teodosie.

În urma declarațiilor făcute de ÎPS Teodosie, Oana Roman a răbufnit! Aceasta a postat pe rețelele de socializare un mesaj extrem de dur la adresa Arhiepiscopului.

Oana Roman și Ileana Badiu îl atacă dur pe ÎPS Teodosie

După ce Înalt Prea Sfințitul Teodosie a făcut o serie de afirmații referitoare la femei, chiar în Ajunul Bobotezei, Oana Roman s-a arătat extrem de revoltată. Iată ce a spus Arhiepiscopul Tomisului!

În perioada neputinţei femeii nu poate lua nici Aghiasmă, nici anafură, nici măcar Aghiasmă Mică, darămite Aghiasmă Mare. Dar dacă are perioada în timpul sărbătorii Bobotezei, coincide cu cele opt zile, ea nu poate lua Aghiasmă. Trebuie să compensăm, Dumnezeu întotdeauna compensează, se ia trei zile după această perioadă, Aghiasmă Mare, pentru că în perioada aceasta s-a rugat, poate a venit şi la Biserică, că nu e interzis femeilor care au neputinţa aceasta firească lunară să vină la biserică, să nu meargă spre altar, să nu sărute Sfintele icoane, să nu ia Aghiasmă şi anafură. Dar la biserică poţi să vii, că nu este interzis să te rogi’, a transmis ÎPS Teodosie, la emisiunea „Dialog duhovnicesc’, de la Radio Dobrogea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.