O tânără însărcinată a murit în ziua nunții, chiar în timp ce mirele o aștepta la altar

Sfârșit tragic pentru o tânără mireasă însărcinată. A murit în ziua nunții, chiar în timp ce viitorul soț o aștepta la altar.
Medicii s-au luptat să îi salveze viața bebelușului din pântece, care s-a născut printr-o cezariană urgentă.

Jessica Guedes, de 30 de ani, era însărcinată în șase luni și se pregătea de cea mai frumoasă zi a vieții ei. Femeia, din Sao Paulo, Brazilia, se pregătea să își unească destinele cu alesul inimii ei.
La un moment dat, i s-a făcut rău chiar în limuzina care o ducea spre biserică, scrie Mirror.

Tânără mireasă, moartă în urma unui AVC

Familia tinerei a explicat că au crezut că aceasta avea emoții și suferea de anxietate din cauza ceremoniei ce urma să aibă loc,menționând că Jessica se plânsese că avea amețeli și dureri în zona gâtului. În realitate, fusese afectată de pre-eclampsie, o condiție posibil mortală, care afectează femeile însărcinate.

Logodnicul ei, un pompier pe nume Flavio Goncalvez, își aștepta aleasa la altar, fără să aibă habar că viitoarea lui soție era dusă de urgență la spital, după ce suferise un accident vascular cerebral.

Tânăra a fost dusă de urgență la spital, unde medicii au efectuat o cezariană ce i-a salvat bebelușa.

„Eram îngrijorat pentru că o așteptam la altar și îi lua foarte mult să apară. Un văr de-ai ei a alergat pe covor și mi-a spus că a leșinat”, a explicat logodnicul tinerei.

Potrivit raportului oficial al medicilor, Jessic a suferit un AVC, ca urmare a pre-eclampsiei și a unei sângerări interne. sursa:spynews

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.