O MIREASĂ ȘI-A FĂCUT CADOU UN TEST ADN, NUMAI CĂ REZULTATUL A ȘOCAT-O: ”AM FOST MINȚITĂ TOATĂ VIAȚA!”

O mireasă și-a făcut cadou un test ADN, numai că rezultatul a bulversat-o. A dorit să afle cine este adevăratul ei tată, însă a realizat că familia în care a crescut i-a ascuns un secret teribil.

Emma Cooper a fost răsfațata tatălui ei până când acesta a murit într-un accident. La 12 ani după tragicul eveniment, atunci când își organiza nunta, Emma a început să se gândească dacă nu cumva bărbatul care o crescuse nu era tatăl ei biologic. Încă de mică avusese unele suspiciuni, fiindcă nu semăna deloc cu tatăl său, iar atunci când și-a cerut certificatul de naștere, înainte de nuntă, a observată că la rubrica ”Tată” nu era trecut niciun nume.

„Am fost mințită toată viața. A fost păstrat acest secret de familie. Adevărul nu ar fi durut atât de tare cum a durut să aflu acest lucru în acest mod. Minciunile au făcut mai mult rău”, a spus femeia. „Brusc, am un părinte cu care semăn – avem acasă aceleași rase de câini, suntem amândoi înnebuniți după mașini și după plimbările cu barca. Avem chiar și același gust de doi bani în ceea ce privește vinurile. Este minunat”, a mai declarat ea, potrivit a1.ro.

Adevărul a ieșit la iveală după ce Emma a făcut testul ADN. Cel care o crescuse nu era tatăl ei biologic. Emma a aflat și cine era adevăratul ei tată, Trevor Ranger, cel care avusese o aventură cu mama ei atunci când acasta avea 18 ani, iar ea 30 de ani.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.