O femeie îmbrăcată simplu și cu o față de suferit, a intrat într-un supermarket! S-a apropiat de proprietar și a întrebat-o de râs dacă…

O femeie îmbrăcată simplu și cu o față de suferit, a intrat într-un supermarket!

S-a apropiat de proprietar și a întrebat-o de râs dacă poate să ia niște produse și să plătească mai târziu.

Cu voce moale, ea a explicat că soțul ei era foarte bolnav și nu putea munci, că au șapte copii și aveau nevoie de mâncare.

Proprietarul magazinului, neclintit, a cerut retragerea femeii. Cu toate acestea, femeia care se gândea la familia ei continua să cerșească:

“Vă rog, voi plăti cât de repede pot”. Proprietarul magazinului a negat că a spus că nu poate acorda credit unei persoane pe care nu o cunoșteaLângă intrarea în magazin era un client care asculta conversația.

Clientul a venit și i-a spus proprietarului că este interesat de cumpărăturile soției, dar acesta a ignorat-oProprietarul magazinului a apelat la femeie și a întrebat: ” Ai o listă de cumpărături?”, ea a răspuns

” Da, domnule “.”Bine, pune-ți lista pe cântar și cât cântărești lista, îți dau în mâncare”, a spus el.A ezitat o clipă și cu capul în jos, a luat o bucată de hârtie și a scris despre asta. Apoi, cu frică, femeia a pus hârtia pe cântar.

Făcând asta, cântarul s-a scufundat imediat, de parcă aș fi pus o piatră pe ea. Proprietarul magazinului și clientul l-au privit cu uimire și uimire.

Proprietara magazinului a inceput sa puna mancare pe partea cealalta a solzii, dar nici macar nu s-a miscat, asa ca tot mai multe alimente, dar cum solzii nu se potrivea niciodata, nu a mai suporta si a luat bucata de hârtie

pentru a vedea dacă există vreo șmecherie.Proprietarul magazinului s-a uitat pe hârtie și a citit cu uimire…

Nu era o listă de cumpărături, era o rugăciune care scria: “Doamne, Domnul îmi cunoaște nevoile, las această situație în mâinile Tale”.

Proprietarul magazinului i-a dat femeii toată mâncarea care era pe cântar și a tăcut în timp ce femeia ieșea din magazin.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.