Nu s-a mai putut abține și a postat o serie de fotografii adorabile cu micuțul, care are un nume superb, unic în România! Culiță a spus direct cum îl cheamă pe băiețelul lui, în timp ce îl prezenta fanilor: „Înseamnă cel iubit de popor, cel care are milă”

Culiță Sterp și Daniela Iliescu trec prin clipe magice de când a venit pe lume băiețelul lor. Cântărețul a publicat un vlog în care le-a arătat fanilor lui cum a fost întâmpinat micuțul de familia sa în momentul în care a fost adus acasă. În plus, Culiță și Daniela au dezvăluit și care este numele pe care l-au ales pentru copilul lor.

Culiță Sterp și-a dorit să fie eliminat de la Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D, pentru a fi alături de Daniela Iliescu în momentul în care ea îl va aduce pe lume pe primul lor copil. Zis și făcut! A trecut o lună de când micuțul a venit pe lume, iar cântărețul și iubita lui sunt foarte fericiți.

Primele imagini cu fiul lui Culiță Sterp. Ce nume poartă copilul

Primele imagini cu fiul lui Culiță Sterp. Ce nume poartă copilul

Culiță a publicat un vlog în care le-a arătat fanilor lui cum a fost cel mic întâmpinat ce membrii familiei. Să nu mai sunem că Mama Geta este fascinată de nepoțelul ei și nu l-ar fi lăsat o clipă jos din brațe. Aceasta a și mărturisit că care o slăbiciune pentru băieți. În plus, au mai venit să-l cunoască pe micuț și frații lui Culiță Sterp: cele două surori și Iancu.

Ce nume are fiul lui Culiță Sterp

De asemenea, tot în cadrul vlog-ului, Culiță Sterp a dezvăluit care este numele pe care el și Daniela Iliescu l-au ales pentru copilul lor. Nu vă mai ținem în suspans și vă spunem că fiul lui Culiță și al Danielei se numește Milan. Artistul a explicat că numele ales are o semnificație aparte, că înseamnă „cel mai iubit de popor’.

Știți cum îl cheamă?! Sterp Milan! Înseamnă cel iubit de popor, cel care are milă’, a dezvăluit Culiță Sterp pe YouTube.

De asemenea și Daniela Iliescu a făcut un vlog în care a povestit care a fost experiența ei cu nașterea. Aceasta a spus că este un moment de care își aduce aminte cu plăcere.

Eram fascinată cât de simplu a fost. Câte emoții am avut, cât mi-am dorit să nasc atât de repede, să fie o experiență frumoasă de care să îmi aduc aminte cu drag. A fost o experiență superbă. A fost un singur lucru negativ. După ce am născut, am eliminat un hematom și am pierdut destul d emult sânge. A doua zi au trebuit să îmi facă o transfuzie pentru că aveam o anemie foarte mare. M-am speriat puțin când am auzit că este vorba despre o transfuzie. (…) După, m-am simțit foarte bine. După ce am eliminat hematomul respectiv și când au vrut să mă ducă în salon, am și leșinat tot din cauza asta, dar după ce mi-au făcut transfuzia, am fost foarte bine’, a povestit Daniela Iliescu pe YouTube.

Daniela Iliescu și Culiță Sterp au devenit părinți pentru prima dată

Daniela Iliescu a născut pe 17 iunie un băiețel perfect sănătos, care a primit nota 10 la naștere. Iubita artistului a născut într-o clinică de stat din Cluj.

Chiar dacă bebelușul a cântărit 4 kilograme, Daniela Iliescu a născut natural, așa cum și-a dorit de la început. Culiță Sterp i-a spus iubitei sale că o apreciază enorm pentru curajul ei de a dori să nască natural.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare secundă pentru că am reușit să cunosc acest sentiment. 17.06.2021 a fost cea mai fericită zi din viața mea, pentru că am reușit să aduc pe lume o minune și pentru că am pus zâmbetul ăsta larg pe fața iubitului meu‘,  a postat Daniela Iliescu pe Instagram, în urmă cu câteva zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *