Nicolae Guță ascunde un mare secret! Manelistul are dungă roșie pe buletin

Nicolae Guță este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară. Celebrul manelist se bucură de mare succes și este apreciat de o mulțime de oameni pentru talentul său. Chiar dacă este foarte deschis și nu a ezitat să vorbească despre problemele lui, aflăm abia acum că acesta are dungă roșie pe buletin.

Nicolae Guță, declarat bolnav psihic

Nicolae Guță este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști de la noi din țară. Celebrul artist nu are nevoie de nicio prezentare, fiind extrem de iubit de o mulțime de oameni. Chiar dacă a fost implicat în mai multe scandaluri și a vorbit despre viața lui în public, se pare că mai există încă secrete pe care nu le știm.

Nicolae Guță a dezvăluit abia acum că a făcut multe sacrificii în tinerețe și a trecut prin multe pentru a fi bine. Manelistul a recunoscut că a fugit mereu de armată și chiar a găsit soluții pentru a scăpa de ea. Manelistul susține că a făcut mai mulți copii tocmai pentru că nu a vrut să meargă în armată la vârsta de 18 ani. Cântărețul avea doi copii minori, iar ulterior a mai făcut și alți copii pentru a nu fi încorporat în sistem, lucru ce i-a și ieșit. Așa a ajuns să aibă mulți copii, lucru de care este foarte mândru acum.

”La 18 ani m-au recrutat. Nu eram pregătit de armată că deja aveam 2 copii.M-au băgat întreținător de familie și n-am mai plecat în armată. Doar că legea era că dacă ai 27 de ani și copilul împlinește 7 ani, te ia în armată. Dă și fă alt copil. Dar eu nu mă încadram nicicum. Mie mi-a venit ordin de încorporare când deja începusem să fiu cunoscut. Eu aveam treizeci și ceva de ani și copilul trecuse de 7 ani.Păi dă și fă alt copil, eu deja aveam 3. Așa am început eu să fac copii. N-a fost nici cu 4 copii îndeajuns să scap de armată. Trebuia să treci de 45 de ani și copilul să nu împlinească 7 ani”, a povestit Nicolae Guță, în cadrul unei emisiuni TV.

Cu ce se ocupa Guță în trecut

Până să ajungă celebru și iubit de o țară întreagă, Nicolae Guță s-a mai ocupat și cu altceva. Înainte să facă bani din muzică și să aibă tot ce vrea, artistul a lucrat la CFR.

A fost nevoit să meargă la munca de jos, fiind responsabil de susținerea familiei sale. La doar 16 ani a devenit tată și așa a venit pe lume Nicoleta Guță, care avea să îi moștenească talentul. Guță își iubește mult familia, mai ales pe tatăl său trecut în neființă și de care a decis să își amintească cu drag toată viața, mai ales că i-a tatuat numele chiar pe față.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.