Nick Casciaro, imagine emoționantă alături de iubita sa. Câștigătorul de la „X Factor” s-a întors acasă

Nick Casciaro, imagine emoționantă alături de iubita sa. Câștigătorul de la „X Factor” s-a întors acasă

Nick Casciaro a decis să vină tocmai din Italia pentru a participa la sezonul al 10-lea „X Factor”, care i-a avut drept jurați pe  Loredana Groza, Delia Matache, Florin Ristei și Ștefan Bănică. Încă de la audiții, s-a remarcat pentru vocea sa puternică de bas, de care juriul a fost foarte impresionat. Încă de la început potențialul său a fost lăudat, iar în cele din urmă a dovedit că este vrednic să câștige premiul competiției artistice.

În aventura „X Factor”, Nick a avut-o drept mentor pe Loredana Groza, care a știut întocmai cum să-i pună în evidență calitățile artistice. După ce a fost declarat câștigător, cei doi au urcat împreună pe scenă, susținând mai multe spectacole în România.

După această perioadă deosebită pentru el, artistul de origine s-a întors acasă, unde a fost așteptat cu mult drag de familia și iubita sa. Pentru a marca fericitul moment, a postat câteva imagini în mediul online, printre care și un filmuleț alături de Maria Sacchi, cu care are o relație de mai mulți ani. Cei doi erau foarte veseli, iar reuniunea lor a fost sărbătorită printr-un gest de afecțiune: un sărut.

Mesajul iubitei lui Nick Casciaro cu ocazia zilei de naștere a câștigătorului „X Factor”

Întrucât Nick Casciaro a avut parte de o perioadă foarte aglomerată la începutul anul 2022, acest lucru a însemnat și că și-a sărbătorit ziua de naștere departe de casă și de cei dragi. A împlinit frumoasa vârstă de 32 de ani, iar iubita sa și-a dorit să-i transmită o urare emoționantă în mod public.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.