Mașină de Poliție, filmată când depășește pe linie continuă, într-o curbă (VIDEO)! „Dă-i, du-te, du-te că e curbă! Asta e Poliția Română!”

O mașină de Poliție a fost filmată pe o șosea din România încălând mai multe reguli de circulație. Șoferul nu a ținut cont de nimic, nici măcar de faptul că și-ar putea pune viața în pericol.

Un alt conducător auto care avea montată o cameră de bord a surprins totul. Nu se știe cu exactitate unde au fost surprinse imaginile, însă se vede clar că este o zonă montană, pline de curbe periculoase.

Mașină de poliție, surprinsă încălcând regulile de circulație

În videoclipul publicat pe rețelele de socializare se vede cum șoferul încalcă mai multe reguli de circulație în doar câteva minute.

Mașina de poliție se află în spatele unui TIR. Deși urma o curbă, șoferul accelerează, trece pe line continuă și depășește mastodontul, chiar dacă nu avea vizibilitate.

Totul s-ar fi putut trasforma într-o adevărată tragedie dacă de pe contrasens venea un alt autovehicul.

„Aia e, tată, pe linie continuă, dă-i, dă-i. du-te că e curbă. Hai! Asta e Poliţia Română”, comentează autorul filmării.

Comentarii savuroase: „Se grăbea ca avea programare la pensat”

Clipul video a fost publicat pe Facebook și a strâns mii de vizualizări, dar și multe comentarii, stârnit revolta internauților. Așa cum era de așteptat, au apărut și comentarii extrem de amuzante.

„Se grăbea că avea programare la pensat”, a scris cineva la videoclip, făcând referire la un alt caz care a făcut de rușine Poliția Română.

Mai precis, este vorba despre un polițist din București care a ratat o intervenție urgentă, pentru că s-a dus la pensat în timpul programului. A fost pârât de jandarmul pe care l-a lăsat să patruleze singur, care l-ar fi avertizat că nu este în regulă. Ba chiar a mers singur la o intervenție urgentă, la care agentul de poliție a ajuns cu întârziere.

Cosmeticiana a fost audiată și a admis că agentul i-a fost client în seara cu pricina. Polițistul a încercat să se justifice spunând că era într-o misiune de filaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *