Marcel Ciolacu, anunt de ultim moment despre eventuala intrare a Dianei Sosoaca in PSD: “Nu ma pot…”

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a declarat ca nu au existat discutii cu fosta senatoare AUR, Diana Sosoaca, privind o posibila intrare in partid, asa cum s-a speculat in ultima vreme.

De asemenea, Ciolacu a mentionat ca nu a vazut “derapaje” ale fostei senatoare AUR pana in prezent.

“Nu cred ca doamna Sosoaca poate sa strice relatiile PSD cu internationala socialista. N-am vazut-o ca are derapaje. Este o aparatoare a unor drepturi cetatenesti, dar nu a existat aceasta discutie. Nu ma pot ante-pronunta. Nici dansa nu si-a manifestat intentia.”, a declarat Marcel Ciolacu, intr-un interviu la DC News.

Sosoaca, senator independent dupa excluderea din grupul parlamentar AUR

“Domnia sa a refuzat sistematic sa actioneze, atat in parlament, cat si in spatiul public, in conformitate cu strategia grupului senatorial AUR, precum si cu deciziile conducerii partidului. De la data prezentului comunicat, dna senator Diana Sosoaca Ivanovici isi exercita mandatul in afara grupului senatorial al AUR”, anunta partidul, la inceputul lunii februarie.

„Partidul AUR a exclus-o din randurile sale pe doamna Diana Sosoaca, dupa cum stiti. Prin urmare, o revocam din toate functiile pe care le detine ca membru al grupului AUR, asa incat propunem ca doamna Sosoaca sa nu mai faca parte din Comisia pentru cercetarea abuzurilor, respectiv, Comisia juridica din cadrul Senatului”, a declarat Claudiu Tarziu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *