Mama Geta îi pune o condiție clară lui Iancu Sterp! Cum trebuie să fie soția fiului cel mic și câți nepoți trebuie să-i aducă

Iancu Sterp, fostul concurent de la „Puterea Dragostei” și Survivor, dar și fratele celebrului Culiță Sterp, a luat aminte de la Mama Geta cum trebuie să fie soția pe care și-o alege. Mama fraților Sterp are o regulă de aur pentru cel mai mic fiu.

Mama Geta are deja doi nepoți din partea Ilenei și a lui Culiță Sterp, dar când vine vorba de fiul cel mic, Iancu Sterp, are pretenții mai mari! Vrea mai mulți nepoți!

Recent, mama fraților Sterp l-a anunțat pe tânăr că este nerăbdătoare să devină din nou bunică! însă mai întâi trebuie să-și găsească o noră, alaturi de care băiatul ei să-și construiască un cămin.

Mama Geta, condiție clară pentru Iancu Sterp! Cum trebuie să fie soția fiului cel mic și câți nepoți vrea

Mama Geta este nerăbdătoare să-l vadă și pe Iancu Sterp însurat. Vrea mulți nepoți de la fiul cel mic, așa că are o condiție clară pentru viitoarea noră.

Așa se face că femeia pune tot mai multe presiune asupra lui Iancu pentru a-și găsi o soție.

Într-unul dintre cele mai recente videoclipuri postate pe canalul de Youtube, Mama Geta îi spune tânărului că de la el își dorește cel puțin șase nepoți.

„Iancu: Mama Geta, am un cadou pentru tine, poftește, te rog! Am convins-o pe mama să bage câinele în casă.

Mama Geta: Eu vreau cadou să-mi aduci, când tu te însori, șase copii, să îi țin așa, să mă joc cu ei și să îi cresc.

Iancu: Îți aduc zece, echipă de fotbal!

Mama Geta: Să-ți cauți o muiere sănătoasă, să-ți facă copii sănătoși!

Iancu: Până atunci, ne jucăm cu ăsta (n.r. cățelul)!

Mama Geta: Până atunci ne jucăm cu ăsta, că n-avem cu ce!”, a fost discuția celor doi, postată de Iancu în mediul online.

Cu cine a fost surprins Iancu Sterp, în timpul unui live

După relația cu Denisa de la Puterea Dragostei, care a durat până după finala Survivor, Iancu Sterp s-a afișat mereu singur, în ultima vreme. Cu toate acestea, un duel de pe TikTok „l-a dat de gol” pe fostul finalist Survivor.

Pentru a câștiga în fața lui Culiță, le-a promis fanilor că le va arăta cine îl însoțește în acele momente.

Leave a Reply

Your email address will not be published.