Liviu Vârciu, emoționat până la lacrimi de Nea Mărin de ziua sa de naștere. „Îl iubesc pe Barbu ca și cum e tatăl meu…”

Liviu Vârciu s-a remarcat de-a lungul anilor pentru atitudinea sa pozitivă și felul în care reușește să transforme orice situație neplăcută într-o ipostază amuzantă. În spatele acestor aparențe însă, se ascunde un suflet deosebit de sensibil. Nu-și dezvăluie prea des această latură, dar Nea Mărin a reușit a reușit să-l emoționeze până la lacrimi. I-a făcut o surpriză de ziua sa de naștere, iar rezultatul a fost unul deosebit. 

Liviu Vârciu, emoționat până la lacrimi de Nea Mărin de ziua sa de naștere. „Îl iubesc pe Barbu ca și cum e tatăl meu…”

Nea Mărin și Liviu Vârciu se numără printre figurile îndrăgite de publicul din România, mai ales că în fața camerelor au o interacțiune care stârnește fără greșeală râsul spectatorilor. Au avut ocazia să colaboreze pe plan profesional în repetate rânduri, însă au o legătură specială și atunci când nu se află în fața camerelor de luat vederi. Pe lângă tachinările cu care și-au obișnuit publicul, cei doi sunt uniți de respect și dragoste, iar ei se consideră ca parte a aceleași familii.

Liviu și-a sărbătorit ziua de naștere alături de echipa de la emisiunea „Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”, iar Nea Mărin i-a făcut o surpriză deosebită. I-a pregătit un tort, pe care i l-a oferit într-un moment în care se aștepta cel mai puțin. Reacția actorului a fost una neașteptată, deoarece a izbucnit în lacrimi și l-a îmbrățișat cu iubire pe prietenul său.

Ulterior, a recunoscut că vede în Nea Mărin o figură paternă, mai ales că și-a pierdut tatăl în urmă cu puțin timp. Această perioadă nu a fost deloc una ușoară, motiv pentru care resimte emoțiile cu mai multă putere decât în mod normal, însă s-a bucurat mereu de suportul celor din jurul său.

Leave a Reply

Your email address will not be published.