Lacrimi in casa Anamariei Prodan. Ce s-a intamplat cu bona Nuti

Bona Nuti nu a mai fost vazuta in ultima perioada in compania Anamariei Prodan. Presa din Romania a scris ca femeia a plecat din tara, dar se pare ca adevarul este cu totul altul. Potrivit impresarei, Nuti este parte din familia sa si are grija de copii.

Anamaria Prodan este una dintre cele mai de succes femei de afaceri din Romania si a avut nevoie de ajutor pentru a-si creste copiii. Bona Nuti este de foarte multi ani in casa impresarei, iar femeia este atasata de membrii familiei.

In urma cu ceva vreme, presa a scris faptul ca bona Nuti s-ar fi mutat din casa Anamariei Prodan si ar fi plecat in strainatate alaturi de iubitul ei. Vedeta spune ca Nuti este foarte fericita si este atasata de fiul ei, Bebeto.

Mai mult, atunci cand Anamaria Prodan ridica tonul la fiul ei, bona Nuti incepe sa planga. Nuti si-a petrecut Anul Nou in vila Anamariei Prodan de la Snagov, alaturi de Laurentiu Jr.

“Nuți este foarte fericită. Bebe (n.r Laurențiu Jr.) este fii-su și nu se desparte de el. Și fetele sunt fetele ei. Dacă eu îl cert pe Bebe sau țip la el, Nuți plânge de se omoară. Doamne! Când mă vede nervoasă nu-mi zice nimic, că cred că m-ar omorî atunci că țip la băiat”, a declarat Anamaria Prodan.

Cine a fost tatal Anamariei Prodan

Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute vedete din Romania! Toata lumea stie ca a fost fiica interpretei de muzica populara Ionela Prodan, dar despre tatal impresarei se stiu foarte putine detalii!

Dupa moartea mamei sale, Anamaria Prodan a ramas cu o mostenire fabuloasa de cateva milioane de euro! Putina lume stie ca cea mai mare parte a averii Ionelei Prodan a fost mostenita de la primul sot, celebrul avocat Traian Tanase.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.