Iti amintesti de Fernando Colunga? Aparea des in telenovele alaturi de Thalia. E total schimbat! Cum arata acum, la 54 de ani

Este unul dintre latino-loverii pe care România i-a iubit încă de la debutul telenovelelor pe micile ecrane autohtone. De aici și supărarea în momentul în care actorul a dispărut de pe micile ecrane. Cum arată acum Fernando Colunga, așadar, și cu ce se ocupă!

Fernando Colunga s-a retras acum trei ani

Ultimul său proiect cinematografic a fost „Pasiune și putere”, difuzat între anii 2015 – 2016. De atunci, însă, despre actor nu s-au mai auzit multe lucruri, acesta retrăgându-se din lumina reflectoarelor.

Ajuns la 53 de ani, Fernando Colunga a decis să ia o pauză de micile ecrane, dar și din social media, dedicându-se vieții personale. Cea mai recentă fotografie cu îndrăgitul actor datează din luna mai a acestui an.

Cum arată acum Fernando Colunga

Vizibil îmbătrânit și ușor slăbit, aspectul fizic al lui Fernando Colunga diferă destul de mult de cel afișat în vremea prosperă a carierei sale. În fotografia respectivă, actorul de 56 de ani apare alături de Sylvester Stallone, la Cannes, într-un costum impecabil.

 

Fanii din întreaga lume s-au bucurat să-l vadă atunci, mai ales că actorul a avut apariții rare în cei trei ani de când s-a retras de pe micile ecrane. Cât despre viața lui personală, este de notorietate că Fernando Colunga este într-o relație cu Blanca Soto, o cunoscută actriță de telenovele. Cei doi nu sunt căsătoriți și nici nu se grăbesc să-și oficieze relația. Actorul nu are copii.

fernando colunga blanca soto

Fernando Colunga și partenera lui de viață

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *