Ioana Ginghină s-a transformat spectaculos. Incredibil cum arată acum

Ioana Ginghină și-a propus o transformare de zile mari și i-a reușit, deși ea spune că nu este mulțumită pe deplin. Actrița a slăbit mult făcând sport și având o alimentație corectă. Vedeta care apare în serialul Adela de pe Antena 1 are 43 de ani și arată cu cel puțin 10 ani mai tânără.

Ce spune actrița din Adela despre modul în care arată

Muncă multă și rezultate pe măsură pentru actrița Ioana Ginghină care s-a transformat spectaculos după ce a scăpat de kilogramele care o deranjau. Nu arăta deloc rău nici înainte, ba dimpotrivă, dar schimbarea este cu adevărat mare. Actrița din Adela nu mai consumă carne de aproape 3 ani, merge la sală și face și meditație.

Rezultatul este pe măsură, dar Ioana spune că mai are de lucru până să ajungă la cea mai bună versiune a ei. Actrița a postat o poză pe Instagram în care se vede cât de mult a slăbit și ce bine arată, însă la descriere apare: Mai e ceva de muncă, semn că vedeta nu este pe deplin mulțumită.

Ioana Ginghină s-a transformat spectaculos. Cum arată acum actrița din serialul Adela

Evident, fanii ei nu au fost de acord cu această mică nemulțumire, considerând că arată deja foarte bine. Ioana Ginghină este mamă, actriță, blogger, dar și fondatoarea Mini Art Show. Reușește să fie destul de activă și pe rețelele de socializare unde ține legătura cu cei care îi urmăresc activitatea și o apreciază.

Ioana Ginghină o interpretează pe Miki din serialul Adela

Ioana Ginghină poate fi urmărită în serialul Adela de la Antena 1 unde face cuplu cu Mircea Gheorghiu. Ioana joacă rolul lui Miki Scoarță, proprietara unei cofetării de cartier, care se întoarce din Paris ca să le arate celorlalți ce știe ea să facă în bucătărie. Miki este singura aliată a Adelei – personajul principal din serialul de la Antena1.

Sunt atât de fericită să mă întorc pe micul ecran şi să joc într-un serial TV nou. De data aceasta o interpretez pe Miki Scoarţă, o femeie veselă şi cu suflet mare, care a studiat la Paris tainele artei culinare şi care visează să transforme cofetăria ei într-un bistro cochet ca la Paris, spunea Ioana Ginghină pentru Libertatea.

Pe plan personal, Ioana Ginghină se mândrește cu o fiică frumoasă și deșteaptă și cu un iubit cu care are o relație frumoasă și discretă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *