Incredibil! Gigi Becali, declarații controversate despre vaccinul anti-COVID: ”O să ne bage cipuri cu 666 în mână sau frunte și ne vor controla cu 9G”

Gigi Becali a făcut o serie de declarații controversate despre vaccinul anti-COVID. Patronul FCSB este convins de ceea ce spune și a precizat că nu dorește să se vaccineze.

Gigi Becali, declarații controversate
Gigi Becali nu dorește să se vaccineze și apelează la teoriile conspirației.

„Nu mai scăpăm de pandemia asta! Eu nu mă vaccinez nici dacă mor. Eu iau cinci picături dintr-un medicament și timp de un an de zile nu am probleme. E mai bun ca vaccinul. Dar nu mă vaccinez! Îmi e frică.

Ați văzut că în Anglia e deja altă tulpină… O să vină și o să spună «Băi, nu am nimerit bine. Mai facem un vaccin». Și o mai fie unul, și încă unul… Și peste patru sau cinci azi o sa spun.

Pentru că nu putem să ținem evidență și să știm bine cine a făcut vaccin, trebuie să punem cip în mâna dreaptă sau în frunte! E pericol mare și trebuie să știm ce vaccinuri ai făcut”, a spus Gigi Becali.

”Te manipulează cu 5G, cu 9G!”
“Mai bine zic «Taie-mi capul!». Dar vaccin nu fac! O să te oblige să îți bagi cip! Și ce înseamnă mâna dreaptă și fruntea? Înseamnă Sfânta Cruce! Și asta-l are pe drac.

Și o să spună să-ți pui plachetă cu 666 în tine. Și degeaba mai faci Sfânta Cruce …

Leave a Reply

Your email address will not be published.