IMAGINI IREALE CU VULPIȚA ȘI VIOREL, ÎN BLĂGEȘTI. CUM AU REACȚIONAT CEI DOI, DINTR-O CĂRUȚĂ, ATUNCI CÂND AU VĂZUT CĂ SUNT FILMAȚI

Au plecat din Capitală, dar se pare că celebritatea îi urmărește la orice pas! Vulpița și Viorel au fost protagoniștii unor scene incredibile, în Blăgești, în timp ce se aflau într-o căruță, iar CANCAN.RO vă prezintă toate detaliile.

Zilele trecute, câteva filmulețe cu Vulpița și Viorel au devenit de-a dreptul virale în social media. Cei doi au fost filmați într-o căruță de două persoane diferite, iar fostele vedete de la Antena 1 au avut o reacție halucinantă. Un tânăr a postat pe contul său de TikTok un video cu Vulpița și Viorel. Cei doi se aflau în căruță, alături de un bărbat mai în vârstă, îmbrăcați în haine ponosite și nu prea încântați de situație. Ce-i drept… s-au obișnuit ca oamenii să-i vadă doar la televizor, aranjați și parfumați, machiați și mereu puși pe fapte mari, așa că au cam uitat cum este, de fapt, viața la țară.

Vulpița și Viorel, reacții halucinante din căruță

Cel mai probabil, cei doi mergeau la muncă. În momentul în care a văzut că este filmată, Vulpița a încercat să se ascundă și și-a pus palmele la față. De ce? Ei bine… pentru că era îmbrăcată în haine banale, purta o căciulă pe cap, iar machiajul de la televizor lipsea cu desăvârșire. Toate acestea, în timp ce Viorel nici măcar nu a putut realiza, în acel moment, că este filmat.

Un alt filmuleț viral îl înfățișează pe Viorel exact așa cum a mai fost văzut până acum: violent și extrem de agitat. Un alt tânăr ce trece pe lângă cei doi cu mașina încetinește și îl roagă pe soțul Vulpiței să facă o poză cu el.

Acesta se apleacă în căruță și ridică o bâtă, semn că ar intenționa să sară la bătaie și arată că este extrem de deranjat de gestul tânărului, care l-a recunoscut într-o asemenea ipostază „rușinoasă”.

Scenele nu le sunt deloc străine internauților, căci aceștia știu că Viorel din Blăgești a mai sărit la jurnaliștii care au îndrăznit să-l filmeze pe el sau să-i filmeze casa.

Vulpița și Viorel au plecat de la Acces Direct după 8 luni de celebritate
Mirela Vaida a făcut un anunț surprinzător legat de plecarea celor doi soți, în direct. Prezentatoarea de la Acces Direct a mărturisit, la momentul respectiv, că serialul cu Vulpița și Viorel a luat sfârșit.

Mirela Vaida a povestit în direct, la Antena 1, că cei doi soți din Blăgești au ajuns acasă, alături de fiica lor, care plângea de dorul părinților. Mama lui Viorel, doamna Ilinca, a venit în București și i-a luat cu trenul. În direct, Mirela Vaida le-a urat numai de bine și i-a sfătuit să aibă grijă de ei și de familia lor.

„Serialul s-a încheiat. Mă bucur dintr-un mare punct de vedere (…) A venit doamna Ilinca și i-a luat cu trenul. Chiar au plecat, s-au dus de bună voie. Mă bucur că s-au dus acolo de unde au plecat, unde au casă, au niște bani puși deoparte”, a spus prezentatoarea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.