Imagini exclusive de la mormântul Mădălinei Manole! Ce se petrece la cimitir, la 11 ani de la moartea artistei

Mădălina Manole a murit acum 11 ani, iar fratele ei a dorit să marcheze momentul așa cum se cuvine, motiv pentru care a mers la mormântul artistei pentru a depune un buchet de flori.
11 ani de la moartea Madalinei Manole! Ce se intampla la mormant Fotomontaj: Fanatik

Marian Manole, fratele regretatei Mădălina Manole, a mers, astăzi, la 11 ani de la controversata moarte a cântîreței Mădălina Manole, la mormântul acesteia din Ploiești.

Ce se petrece la mormântul Mădălinei Manole, la 11 ani de la moartea artistei

Mădălina Manole, la 11 ani de la controversata ei sinucidere cu Furadan, pare să fi fost uitată de mai toți cei care, de-a lungul carierei sale, au admirat-o și au iubit-o, spre dezamăgirea fratelui artistei, Marian.

”Mă duc la mormânt. Dar am rămas puțini. Mă duc doar eu și copilul meu, părinții noștri nu mai sunt, suntem doar noi, suntem singuri. Nu, nu vom duce o coroană de flori, vom duce un buchet de flori. Ea iubea florile, toate florile, primea munți de flori când trăia”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Marian Manole, fratele Mădălinei Manole.

Mai mult, a mărturisit el pentru FANATIK, situația în care a ajuns e una cât se poate de ciudată având în vedere succesul pe care Mădălina Manole l-a avut de-a lungul vieții.

”Noi, familia noastră, am făcut, ani la rândul, așa cum cere obiceiul, parastase, pomeni. În acest an vom face doar o comemorare. Și văd că suntem doar noi, nu e nimeni la cimitir, azi, într-o zi ca asta”, a mai spus Marian Manole.

Situat în cimitirul Bolovani din Ploiești, mormântul în care își doarme somnul de veci Mădălina Manole este, la 11 ani de la controversata sinucidere a artistei, îngrijit, chiar dacă, în ciuda așteptărilor fratelui ei, pare oarecum uitat.

Mormul Madalinei Manole
Mormantul Madalinei Manole este ingrijit, dar pare sa arate ca artista a fost uitata Sursa foto: Fanatik

Câteva buchete de flori, crizanteme și crini, sunt puse în vazele de la mormânt, coroanele lipsind cu desăvârșire, iar singurul lucru care se remarcă este poezia de pe piatra funerară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *