Hoțul a intrat în casa ei, a atacat-o și a dezbrăcat-o, a vrut să abuzeze de bătrână în propria casă, dar femeia de 88 de ani l-a pus pe fugă cu o singură propoziție, e halucinant ce i-a zis:

Pe data de 17 februarie la ora 15 Helen tocmai se întorsese de la magazin când un bărbat tânăr i-a bătut la ușă, femeia nu a deschis complet ușa, dar tânărul a forțat-o și a intrat înăuntru. Așa a început un furt și un atac care a durat 3 ore.

Femeia povestește că bărbatul a întors casa pe dos căutând bani, a găsit doar 40 de dolari după care i-a lipit cu bandă adezivă mâinile, capul și gura. Înainte să-i lipească gura femeia i-a zis: ,,I-ai face asta mamei tale, ai deranja-o așa cum îmi faci mie?”, la care suspectul i-a răspuns să tacă din gură.

Conform bătrânei acesta i-a îndepărtat hainele și a aruncat-o pe pat, ea a încercat să îl lovească între picioare, dar și-a dat seama că se va profita de ea dacă nu face ceva.

Iată ce spune că a făcut în acel moment, când a reușit pentru câteva secunde să-și dea jos banda adezivă de pe gură:

,,Atunci i-am zis că am HIV SIDA și că soțul meu a murit din cauza acestei boli, ceea ce e o minciună. În acel moment a scos o bucată de sârmă din buzunar și mi-a legat picioarele”, imediat după ce a făcut asta suspectul a părăsit casa.

Femeia a reușit să rupă cu dinții banda adezivă și să își cheme vecinii. Mesajul lui Helen către femeile de vârsta ei este acela de a nu renunța niciodată să lupte. Poliția nu a făcut încă nicio arestare, dar au precizat că nu există niciun pericol imediat față de populație.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *