Horia Brenciu a vorbit despre fiul său. Poveste emoționantă: l-a adoptat înainte de a veni pe lume

Horia Brenciu este tată de patru. Artistul este un familist convins și se mândrește cu trei fete și un băiat. Chiar dacă este persoană publică, îi place să expună doar ceea ce ține de cariera sa artistică și foarte puțin din viața privată. Puțini sunt cei care știu că Horia și soția sa au adoptat un băiețel. De departe cel mai emoționant este motivul care i-a împins să facă asta.

Ce a declarat Horia Brenciu despre băiețelul pe care l-a adoptat

În urmă cu câțiva ani, mai exact în 2016, Horia și soția sa, Alice, au aflat de la niște cunoștințe de familie că există o tânără minoră care a rămas însărcinată și se află la un pas de a face avort. Atunci, pe loc, cei doi au decis să vor salva acel copil și îl vor aduce în familia lor.

Exact așa s-a și întâmplat. Alice Dumitrescu s-a ocupat de toate cele necesare viitoarei mămici, cu privire la naștere, precum și la documentele de adopție. Astfel a ajuns micuțul Toma în familia lui Horia Brenciu.

Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis: „Nu-l avortează, îl vrem noi!”. Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele necesare unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă, a povestit Horia Brenciu la Profesioniștii.

Horia Brenciu a vorbit despre copilul adoptat. Ce l-a împins să ia această decizie

Băiatul lui Horia Brenciu este pasionat de fotbal și muzică

Băiețelul este foarte atașat de sora sa mai mare, este iubit și răsfățat de toți membrii familiei. Despre el, Horia are numai cuvinte de laudă. Artistul a spus că Toma este băiatul lor din clipa în care a venit pe lume. Acum a crescut, este extrem de afectuos, și are talent la muzică, dar și la fotbal.

 

Invitat în emisiunea Eugeniei Vodă, la TVR, artistul a declarat că este un om bogat și că îi mulțumește lui Dumnezeu pentru comorile pe care le are.

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu mai au trei fete, una dintre ele este rodul iubirii dintre ei, iar celelalte două sunt fiicele lui Alice din relații anterioare. Horia le consideră fetele lui și se mândrește cu ele.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.