Gina Pistol, ultimele imagini cu ea înainte de travaliu! Smiley, alături de ea! Cu burtica rotunjită, vedeta abia se poate mișca VIDEO

De când au anunțat că urmează să devină părinți, Gina Pistol și Smiley sunt mult mai deschiși cu fanii lor de pe rețelele de socializare și împărtășesc cu aceștia foarte multe lucruri din viața lor personală.

Pe contul ei de pe TikTok, Gina Pistol a postat un video extrem de amuzant. Pentru că ea și Smiley fac parte din trusturi diferite, el din Pro TV și ea din Antena 1, respectiv Românii au talent și Chefi la cuțite, cei doi ajung la mici neînțelegeri, momentan.Player video00:0000:28

Ultima ceartă dintre Gina Pistol și Smiley s-a produs pe seama…televizorului! Ei bine, Smiley a vrut să se uite la Românii au talent și Gina Pistol voia să se uite la Chefi la cuțite. S-au certat puțin pe telecomandă, însă stați fără griji, căci totul a fost numai o glumă între cei doi.

Gina Pistol, probleme pe ultima sută de metri în sarcină

Mult a fost, puțin a rămas! Gina Pistol se pregătește pentru cea mai importantă întâlnire din viața ei, căci mai este foarte puțin până va aduce pe lume primul său copil. Cum nicio graviduță nu este ocolită de probleme, iubita lui Smiley se confruntă cu o situație delicată, pe ultima sută de metri a sarcinii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.