Gina Pistol, prima imagine cu fetita in brate

La inceputul primaverii, in luna martie, Smiley si frumoasa prezentatoare Gina Pistol, au devenit pentru prima data parinti. Gina a adus pe lume o fetita superba de nota 10.

Fericit si vizibil emotionat, prezentatorul de la „Romanii au Talent” a marturisit ca fetita lor va fi botezata Josephine Ana, numele de familie fiind Maria.

De curand, Gina Pistol a postat pe Instagram mai multe story-uri in care apare in timp ce o tine pe Josephine in brate.

„Am observat ceva la Josephine. Bine, cred ca toti bebelusii cred ca fac asta. Ii dau sa manance si o asez pe o perna sau pe o paturica, sa stea cat mai lejer. In timp ce mananca, adoarme. O mai tin asa vreo 10 minute si apoi incerc sa o pun foarte usor, ma misc in slow-motion, in baby nest. Si parca are niste piticuti care ii spun: «Vezi ca te-a pus mama ta in baby nest. Ce faci? hai, trezirea»! Zici ca o pun pe ace, imediat se trezeste. Nu pot sa inteleg. De ce faci, mami, asta?”, a spus Gina Pistol.

Recent, Gina Pistol a transmis un mesaj emotionant in ziua in care Josephine a implinit o luna

„Astazi fiica mea a facut o luna. Nu pot sa cred ca a trecut o luna. Am impresia ca o cunosc de o viata intreaga. Parca toate trairile pe care le-am avut eu pana la ea parca sunt niste trairi intr-o alta viata. Nu stiu cum sa va explic, e foarte ciudat.

Primele doua saptamani au fost groaznice. Nu vreau sa par mama perfecta. Nu imi dadeam seama ce mi se intampla. Oricum, mare noroc am cu Andrei.

Pentru ca imi este de mare ajutor, se descurca foarte bine. Are darul asta de a ramane calm si linistit in momentele in care eu nu sunt calma si linistita. Daca nu il aveam pe el, cred ca mintea mea o lua grav pe papusoi”, a marturisit Gina Pistol pe Instagram.

Gina Pistol și Smiley criticați de fani pentru Gogoșica

Gina Pistol și Smiley au postat recent poze cu micuța Josephine, dar și cu celălalt membru al familiei. Este vorba de Gogoșica, pisica familiei. continuare 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *