Gigi Becali îl distruge pe Raed Arafat: “E musulman, eu sunt ortodox. Cum să mă țină în casă de Paște?”

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, îl pune la zid pe Raed Arafat, șeful DSU. Omul de afaceri este nemulțumit de restricțiile impuse de autorități și anunță că va merge la biserică de Paște, indiferent de consecințe.

Gigi Becali susține că Raed Arafat vrea să interzică slujba de Înviere deoarece este musulman. Totodată, milionarul anunță că șeful DSU nu poate lua decizii pentru ortodocși.

Paștele e paștele, e mare sărbătoare. Nu ne interesează mască, carantină, nu ținem cont de carantină! Să fie sănătos Arafat că e musulman.

Hotărăște el musulman ce facem noi? Eu ies când vreau eu, nu sunt animal să mă bagi în cușcă. Eu ies când vreau eu, să facă ce vor, să dea amenzi, să bage în pușcărie.

Restul românilor dacă gândesc așa, să facă și ei ca mine. Eu sunt om și ies să fac ce vreau. Cum să mă ții pe mine în cușcă. Ce treabă am cu Arafat el este musulman, eu sunt ortodox. Cum să mă țină Arafat în casă” , a declarat Gigi Becali la România TV.

Ce a declarat Raed Arafat în urmă cu o săptămână. Gigi Becali l-a pus la zid

Raed Arafat, șeful DSU, a vorbit, în urmă cu o săptămână, despre restricțiile de Paște. Șeful DSU speră ca în 2021 românii să aibă sărbători pascale apropiate de cele normale.

Speranța noastră este să se ajungă să fie mult mai bine decât anul trecut, adică să nu se sărbătorească în sensul cum s-a sărbătorit anul trecut, ci mult mai bine și mai aproape de normalitate.

Normal că aceste lucruri pot fi discutate, nu vin acum să spun că va fi așa sau va fi așa, asta nu e o decizie care o ia doctorul Arafat, e o decizie care se discuta. Speranța noastră este să avem o mai mare libertate decât a fost anul trecut. Depinde și de situația epidemiologică și de toate celelalte aspecte. Dar să vin să spun că mutăm ora și schimbăm slujba, așa ceva va dați seama că sunt bazaconii (referire la fake-news-ul atribuit lui Raed Arafat)”, a declarat Raed Arafat. scrie gandul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *