Fulgy, mesaj dureros pentru familia sa după ce a fost prins drogat! Ce măsuri ați lua în locul părinților lui?

Fulgy este unul dintre cei mai controversați copii de vedete. Fiul Clejanilor a provocat mai multe probleme familiei sale, la fel ca sora lui, Margherita. Se pare că cei doi au cam aceleași vicii, dar niciunul dintre ei nu a recunoscut până acum, Fulgy s-a trezit la realitate acum și le-a transmis un mesaj important celor care îl urmăresc, după ce a fost prins drogat la volan.

Fulgy recunoaște că s-a drogat

Fulgy a fost oprit de Poliție sâmbătă seara, în timp ce se afla la volanul bolidului său. Tânărul a fost testat cu aparatul Drugtest, unde au ieșit pozitive valorile la consumul de cannabis, fiind dus la INML. Fulgy a negat atunci că era drogat, căutând tot felul de scuze.

Fiul Clejanilor a fost foarte agresiv cu jurnaliștii care au venit la fața locului atunci și le-a adresat cuvinte jignitoare. Mai mult, încerca să pară foarte mândru de faptele sale, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic.

Celebrul fiu de vedetă a recunoscut, în final, că a consumat substanțe interzise și le-a transmis un mesaj important fanilor. El a declarat că nu este deloc un exemplu pentru nimeni și, în lacrimi, a mărturisit că și-a dezamăgit toată familia cu faptele pe care le-a făcut.

Fulgy le-a mai transmis celor care îl urmăresc că sentimentele pe care le au atunci când sunt drogați sunt unele false și nu există fericire în această lume a substanțelor interzise, care nu fac nimic decât să-i distrugă pe consumatori.

„Sunt cel mai prost exemplu de copil din țara asta. Mi-am dezamăgit familia, mi-am dezamăgit sora, mi-am dezamăgit prietenii, fanii, că am fani din cauza părinților mei, că-i iubesc prea mult și, automat, mă iubesc și pe mine.

Vreau să spun că sunt cel mai prost exemplu de pe pământul ăsta. Nu sunt primul și ultimul care greșește. Nu vă drogați, că vă consumați fericirea.

S-ar putea să trăiți cu impresia că sunteți bine și că faceți bine, dar, credeți-mă că vă spun din proprie experiență.Mă uit la mine în trecut și mă uit acum, un om normal la cap, realizat, nu se droghează”, a declarat Fulgy pe canalul său de YouTube.

Unde s-a drogat Fulgy

Fulgy nu recunoaște nici acum că a fost drogat sâmbătă seara, susținând că acum este un om cu capul pe umeri, care nu ar mai face așa ceva. El spune că venea de la studioul lui Alex Velea, unde a mers pentru a trage o piesă. Anumite persoane de acolo s-ar fi drogat, de fapt, iar el doar ar fi inhalat fumul, din cauza căruia a ieșit pozitiv testul respectiv.

Nu regretă cele întâmplate, pentru că se consideră nevinovat și crede că va demonstra asta.

„Am fost la Alex Velea și uite că nu mi-a purtat noroc că am fost la Alex Velea să facem o piesă. În viață, trebuie să știi de toate, frate! Mă bucur că mi se întâmplă asta, ca să vă demonstrez și eu ceva la toți mafioții”, a spus acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *